《Apex Legends》討論區#65 有關所有apex問題:請del game

1001 回覆
2 Like 5 Dislike
其實佢地同pr打手分別唔大
同重生共生體黎
香港SER爆左好耐 睇怕有排都唔會搞
條友要靠隻game生存
game唔同其他運動 同音樂 實業呢啲
一收皮就無
佢已經試過玩h1z1收皮 梗係維穩
不過佢喺唔喺9嗌同屌人垃圾無用 嚟嚟去幾句咁唔成熟梗係吸hater
不過同時啲細路都好鐘意佢覺得好cool

不過其實佢又真係幾敬業嘅
前幾日玩返Fifa 個server都爆炸
唔知係咪成個香港ea server都出事
金盾後期好有用,尾圍惡靈細技+金盾真係磨贏
我琴日喺巴哈睇到有個講法係執柒咗同台灣合併
但唔覺有其他人講過
所以諗住上嚟問下
我係PS,玩日本ser
我覺得唔奇
不論政治定金錢上都好合理
melee打盾有吹飛就ok
如果係政治上應該係執柒台灣淨係keep香港
唔會啦
Ea game至小Fifa 入唔到中國
支那仔要vpn先玩到

遲d香港完全支化先走就太遲
金錢上應該香港server揀得多錢呀?
不過唔知玩嘅人數差幾多

政治嘅話就冇計
哭𠹌咗
應該要成隊死晒有金盾都要死
打尾圈金盾真係勁on9成日比d仆街盾咁樣屈多1,2名
一陣改做以前金甲金袋個種超高速食藥buff
印象中香港同台灣ser 都喺香港到
所以合併都唔奇 但係唔知點解台灣會高ping 啲
Hal仲成日自己好自豪自己冇反過工
如果我成世人冇返過工
但收到咁多fans重生活無憂
我都會自豪
我都會
hal自從split1 playoff之後就露哂底
比佢贏到個community真係喊三聲
明明佢pro league同其他賽事打得差係事實
好彩贏到s1 playoff就自大走去reddit點名屌鳩人
結果s2 pro league咪又係打到s1 pro league咁
開緊twitch屌skittlecake 又扮哂野叫fans唔好去skittle度搞事
skittle係柒嘅 但佢屌evans係私底下講 同埋當時esa的確係高排名過tsm
evan過去tsm skittle話佢係clout chaser
hal就扮哂老大哥咁走去公審人
依家ranking system又死撐
求神拜佛之後d比賽唔好再比佢贏
實力係勁但係一朝得志
其實hal撐呢個ranking system好正常
就好似細劉話窮係因為你去日本咁
只係業餘啲人又跟佢口水尾先核突姐
好似公屋仔同情有錢仔咁
要睇埋7月?世界賽就知邊個先係真金不怕紅爐火,我覺得係大家整體實力都強咗好多,而Tsm 個一貫做法唔太work,我見人哋好多隊都係有一個大方向再不停比意見然後各自執生,Tsm 好似冇人比意見乜濟,hal 一條友超級忙咩都要理,完全唔放心比隊友搞。
想知Skittle屌Evan乜嘢
split1 pro league最後排名esa係高排名過tsm
evan轉去tsm skittle就話佢係clout chaser
playoff之後hal話skittle屌evan係son of bitch 係esa made him
但hal講嘅野應該係skittle同其他pro嘅private chat黎
檯面上佢剩係話過evan係clout chaseer
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞