《Apex Legends》討論區#65 有關所有apex問題:請del game

1001 回覆
2 Like 5 Dislike
因為pubg問題仲多
好多bf cod destiny既過左黎玩apex
其實我記得S0個聲冇咁多問題
係之後唔知搞咩
班pro串到咁真係
而家成班人就話pro on9
明明Aim assist問題成班就係度執NA班pro口水尾
明明Asia PC controller player個player base係少到仆街
但係又講到同NA班pro一樣咁深受其害咁
Season8 kings canyon全server死清光個bug
Respwan都夠膽直接拖足半季等rotate走張地圖啦

等7月打champion打改都未遲啊
我諗起個全ser無限跳傘bug
有咩問題?

pro講既同意一次 之後就每樣野都同意?

你都幾搞笑
場場都十幾殺 好癲
其實係hal特別兩極姐
sweet都建議比remedial mechanism比單排友
唔係個個咁得閒
平時人地9up兩句就當正自己真係NApro咁盲撐
去到官方真係當左班pro嘅意見係主流民意果陣
咪發現原來自己實力同人地差好遠 人地改完好開心自己就卡金牌
最後又屌晒鬼
好彩無屌個ea底分問題
其實打機易啲唔好咩
最好單排三排兩條隊
你有冇諗錯咗 ea不嬲只會理會pro player意見 無視normal player㗎喎
電競佬仲串過啲職業運動員
聽講0/3就算打返上去最尾再跌落嚟都唔會變返3/3
打rank係想同啲實力相近嘅人打
當你場場隊友D4落去送
你啲對手就次次321你 你就得個龜字
咁又會好好玩咩
要怪就應該怪respwan改得柒 而唔係怪佢點解改
CUT走混合LOBBY已經解決到好多問題
銅打銅 銀打銀 金打金 pred打pred
你要班人保持競爭力 就唔應該撈埋唔同等級既人黎打
你班pro咁鍾意競爭性 咪750個pred自己打 鍾意睇果班又夠觀賞性
未到果個級數既又唔駛好似外賣仔咁負責送分
單排啲隊友已經分唔清佢係troll定廢
成日雙位數
Hal條暴躁狗洗撚理 話人唔滿意新rank制度就講到全部玩家都要係佢地level咁玩唔掂就垃圾個個都似你收錢幫ea含就死啦
佢都好多haters
手機版都係到討論?
PS4 壞手制白金後無玩

第一身第三身都okay
有興趣加我或者入俱樂部都得
遠距離收牌,重生,0秒插圈,視察環境,標記敵人,範圍炸刷甲,對於哩季黎講真係好萬用
咩係暗碼士
crypto?我無玩過中文
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞