《Apex Legends》討論區#65 有關所有apex問題:請del game

1001 回覆
2 Like 5 Dislike
taxi係撚pro
應該整番個頂獵打頂獵機制 打輸即刻變番Master/鑽一定超好睇
白金打頂獵俾人踢番落金真係世界級笑話
認同 又要屌又要玩最撚on9
你罷玩rank 起碼ea見人數下降先有機會改制
睇下hakis囉柒頭皮
taxi以前係clg唔記得左?
睇shiv單排上頂獵啦 如果係佢講hal個句既話 我諗會無人屌
一諗起抱團嗰班當單排係臭雞咁撚就玩唔落手
班streamers又係on9 向hal抱怨rank 同向elon musk批評生仔好貴有咩分別

elon musk屌返我哋唔生仔添
佢都唔係純solo啦有時都會3 stack
雖然無咩ching打pub
但事實證明左rank改制之後
對單排既休閒玩家無論打rank同pub都大受影響
我諗都好過日日都係3stack pro個班既
最鍾意睇shiv係咁屌鳩d街場隊友
上幾個post咪百人講過囉
如果alga改到頭10殺人加0.01分 睇下班pro肯唔肯

我打機就為咗娛樂 唔玩依隻咪玩第二隻
你班pro就靠隻game嚟食飯 到時趕走晒啲人隻game好似ow咁收皮 我就睇下你哋點算 反正我就點都唔會蝕底
早知禁西連season pass都唔買
買撚完局打 解任就算
知自己咩黎 打rank同fd都係搵間房龜
玩電話玩到死一半先出屋
大家唔洗嬲
有咩事咪落地送頭落番去銅銀牌炸魚
金牌留番比d有心人打咪得
台ser成日入到場先突然開始lag
其實80幾係寫返個真實ping數比你睇
我認同家陣rank係垃圾
你舉hakis做例子ok
taxi
pub勁多大師尾光
NG仲誇過Rank
一跳船一半都係鑽同Master 場場都實有隊殺半個lobby
咁我都認同taxi對比班真pro係唔夠班既
其實佢呢啲proplayer 係咪唔知正常遊戲人口大部分都係佢口中嘅bad

個Game想做落去你估下係靠普通玩家定嗰幾百個pro

搞到啲觀眾/fans個個玩第2隻game, 你再勁咪又係收皮
叫班pro試下solo rank先啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞