《Apex Legends》討論區#64 有關所有apex問題:請del game

1001 回覆
4 Like 16 Dislike
valk
屌那星單排難上分就算啦仲要真單排一個隊友都唔比我CLS
扣分?
而家根本落地攞左3、4分都無用 又要人頭又要排名 你打埋我個份
聽人講唔齊人退都扣分?
唔敢試龜到上前3仲偷到個人頭加分
Dllm打左6個鐘終於金2打上白金
巴打一唔一齊打成日唔夠人

之前卡金四
Rank當ng沖 隊友即飛都死跟
打多枝槍 就係打多枝槍
由一排彈中幾下 到叫打到肉
自己爽左先咁打埋身輸
不過一定比人third 走又比另一隊遠狙
銀都可以半輾過去

依家銅 已經無呢枝歌唱
隊友都避戰 唯有忍下
用毒佬守屋 先叫爬到上銀
單排仔日常,隊友無腦送頭走佬龜到前5偷1-2個人頭加分收工超無聊
https://youtu.be/YeLP2GGsRUA?t=141
可以用ASH大技咁樣人地打緊武器庫都入得去
落地打贏3隊比人收尾都扣分
生存遊戲回歸本心
好處1唔認同,而家金銀銅一齊排,上到銀照道理係代表我實力係大於等於銅,我應該只要同銅牌打嚟證明自己就得,根本冇可能要我同銀、金一齊打嚟要我證明自己唔係銅牌實力

其他點大致都認同,但覺得一隻排位得個半月嘅game ranking系統搞到咁hardcore好差,應該降低返入場費同尾十名kp要加返

班pro吹到今次個rank咁神我又想睇佢哋algs用rank系統嚟計分,要入場費,前十kp先值錢,尾十話之你殺幾多人都要扣分,睇下hal到時會氣氛隊友成點
我平日都係夜晚先玩

今日請左假
咩事,pc今日係咁彈game
條片我睇完打兩場已經有街客識用
上面話冇人卡銅銀金都幾離地下
同人討論可唔可以做做功課先
幾乎季季金比例都高過白金架喎
第一日g2個gent三排已經試過幾次
打完幾場銅牌場,得返啲水鑽,但我隊友連圈都唔識跑,一味係度狙 利申 前白金底分仔
岩岩升到上黃金打一場全部都有尾氣得我沒,我呢個白金4仔都係休息算數
有無人都係行緊嘅時候天上面勁大聲好似突然跌咗野係個頭度 之後望一望又乜都無
師兄彈game係咩意思 我想講我都有 唔知咩事
琴日打嘅時候好地地 但係更新咗個Driver 同個Windows之後
今日第一場 明明頭先都仲入到lobby開到game 打打下踢咗我返桌面 跟住而家連Lobby都入唔到 一開冇幾耐就彈返出去 但係又唔講我死乜嘢 到底係咩事
佢依家個入場費鑽石場=以前大師場既難度,上到白金都叫偷笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞