《Apex Legends》討論區#64 有關所有apex問題:請del game

1001 回覆
4 Like 16 Dislike
睇返你成日稻草人又無啦啦屈鳩人
real白卡
貼人個rookie牌出黎問點解比d咁嘅野我自己睇跟住話係講緊duo溝通問題
不如下次貼相咩caption都唔寫 睇完風向先慢慢補充返自己講咩
咁實冇死
即係雙排做咩狗屎垃圾決定我都要硬食
係因為佢兩個唔會聽我講 呢個咪溝通問題
係咪每一個comment都要畫公仔畫出腸你先會明
佢哋一齊排囉
你仲白卡 真係屌你都廢事
我句野後面打到明 "EA"
你覺得我係屌隊友廢定屌EA個系統???
返去讀多幾年中文先出嚟柒
收皮啦個飯蓋撐撚到上宇宙喇
寫到明ea咪姐係怨緊ea系統排個rookie牌比你囉
撐都唔識撐得好d
不過明嘅 白卡睇正常人可能正常人先係白卡
上次阿戚單野以為你冇game sense姐 原來係腦都冇嘅
你要講前文後理 我#175已經屌緊duo無溝通自己玩自己
定你覺得#175張圖我應該配合佢地喺間屋到衝落底?
呢個又係我無團隊適應力問題?
你啱啊 我咪屌緊EA囉
咁我撐咗咩飯蓋啊
我有無屌隊友廢啊柒頭
APEX POST>APEX RANK
你都幾撚on9 成日鍾意將d concept斷章取義以為自己啱
你屌ea system點解屌? 咪因為排個rookie比你囉 唔通排個金1比你你會屌?
你個邏輯去撚左邊?
我賴咩地硬
金牌排rookie係正常? cap上嚟屌下EA又唔得?
笑死
廢事加把嘴 等陣又比人加名去1打1
又笑乜春
又係你自己話要睇前文後理
我一個comment無打得咁完整你就jer住個comment嚟屌我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞