《Apex Legends》討論區#64 有關所有apex問題:請del game

1001 回覆
4 Like 16 Dislike
唔計分數 今季的確比以前多左果種’比賽‘既感覺
但呢種玩法 好多時候頭10分鐘都係無嘢做
落地 搜搜搜 跟住掃圈 霸位
之後就等 等到死剩10名 等到有人搶位 等收圈

好悶 個個10名前都唔願打交 衰過以前
我唔想打NG 因為D人跳晒熱門位
一圈未收就死剩兩三隊
但呢家rank就無人願意打交
去到三圈仲有10幾隊
想點啊 apex最好玩地方就係爽快
加分少 扣分多 邊個同你爽快
隊隊肥佬 毒佬 valk 點爽快
點解單排會慘
我自己好多時都單排 無咩特別感覺
依加金牌緊 隊友仲正常過以前排白金場果陣
你未試過單排
你推佢地唔推
佢地推你唔推?
不嬲都係咁,同埋你對手強弱程度令你有咁既感覺
可能佢好彩或者carry人
我就遇到唔少呢個情況
有時係佢鳩推我趕唔到
有時係我賣人,有時就人賣我
單排嘅日常
無掉包就問題不大
genburten 300 ping都係咁玩
跳去打機械人拎turbocharger hea時間多數出返黎入埋圈得返10隊
agger 見到兩個路人同公會就知嗰場扣硬分
呢隻game個ping數唔成問題,以前啲槍game明明過百ping就會有槍傷經常食咗去,移動嚴重延遲、但佢唔怕、只要冇掉包就冇事,同埋始終北美ser舒服過架仔ser,啲架仔好撚悶
玩左兩日升到上銀四了
最好笑係佢地枝mic係死咗之後先會開嚟屌柒你
真, 好多唔開mic 唔ping 冇啦啦沖, 之後死左屌柒人
verhulst要搵人翻譯
佢一開頭未出嗰陣時話明唔打就唔咬
隔離兩個英文應該分分鐘連小學程度都冇
evan carry
PICK EVAN既原因應該真係因為全場冇幾多個溝通到 冇人會敢揀
going back都要翻譯真係笑撚死
euriece同rpr都識d日文
evan係真係零
好彩COME TO ME聽得明
Evan d call幾好下,幾冷靜
佢以前esa都係咁 係入左tsm套左狗圈
呢個垃圾介面幾時先肯整番好佢
個別KILL數 傷害都睇唔到
單排慘撚過食屎
依家金牌都冇乜可能打贏會戰
唔溝通一齊行動輸咗九成
唔睇牌 睇分數依家嘅金牌係以前嘅白金上位至鑽石
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞