《Apex Legends》討論區#64 有關所有apex問題:請del game

1001 回覆
4 Like 16 Dislike
白金以下不嬲都唔會有1級限制架喎 可唔可以唔好衝出黎柒
啱啱先上金4
我怨ea system排個rookie比我金牌2大佬
e 但我唔係怨緊個rookie廢呀 只係覺得個system唔應該排rookie比我咋
係啊 咁我咪屌ea排個rookie比我囉
上面條友屈我屌隊友wor 定依家屌ea都唔得架?
銅牌廢JJ想試下今季升唔升到金
有無地方容易搵到人一齊打
單排好難打
巴打你放個名上嚟自然會有巴打加你一齊玩
好似係
琴日真係撞到條友叫 rookie
仲要連續兩場同佢一隊 兩場佢都大胖
你試下排到個rookie係假新入到去4000傷你會唔會po上黎
個邏輯離哂譜都仲可以咁理直氣壯講出黎同人debate
做人做到你咁都唔知應該戥你開心定慘好
笑到痴線 呢下真係忍唔住
但師兄你明明講DUO 9成都係垃圾好似無屈你
我就真係唔知你做乜柒
我排咁多場 連銅都唔知有無見過5個 無啦啦排到rookie
我cap上嚟講下唔得?
反正我點講你地都係覺得我係屌rookie太廢
而唔係ea系統有問題架啦 你地鐘意啦 全撚部都靠屈嘅
冇人唔比你po呀 不知幾想多d你呢d小丑過街老鼠出黎柒
但人地笑鳩你你起咩鋼姐? 你以為連登你後花園?
你po出黎人地就一定好似皇帝講野太監附和咁順你意討論?
你冇撚野下話
出左啦? 之前話港澳台唔出住
好似金牌就有
不過無打好多季唔知有冇改
狗不屌

有小小想試新英
當然唔洗附和我啦 但係屈我咪有問題囉
我屌柒EA講到我係屌柒隊友 你覺得有無問題呢?
冇屈你 因為你真係嫌緊隊友廢
中文理解5**
既然我打到咁白你都係get到呢個意思
咁我都無野好講了 係我問題
對唔住 係我無照顧到你地嘅中文水平
可能係我誤會左了
咁你係因為咩而屌EA分個rookie比你?
唉原本以為有得打點知連登aceu又唔知要潛幾耐
屌我都係平時多數上到鑽就停,係上季前半季易打水咗上大師到咗今季大改卡白金金銀銅場好似以前啲白金鑽石場咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞