《Apex Legends》討論區#64 有關所有apex問題:請del game

1001 回覆
4 Like 16 Dislike
肯行入圈點樣卡銀牌?可唔可以講下真心想知
其實改無底分同改高入場費已經夠
強行拉長左上rank個時間都有好處
應該可以減少代打同小號問題啦

有實力有時間自然上到分
無咪由佢囉,靠打apex搵食咩
我唔理D分掂唔掂
我淨係知張風暴點真係好撚閪
唔跳hot spot=搵唔到人 而家個rank又要人高排名
悶撚到
下半季先玩算
因為依家只係啱啱開季,鑽石同白金嘅lobby都係好有實力嘅人,呢個lobby甚至比上季pred lobby更sweaty因為唔會有底分大師濫竽充數
唔覺係好事 我覺得咁既生態影響埋揀英
想龜住贏既 Valk 肥仔 毒佬呢啲一定多人用
冇人用既英繼續冇人用
係咁既話 respawn之前唔使做咁多人改下啲舊英 想提高返個使用率啦
關咩開季lobby 佢哋三排啊 咪玩啦伍寳 佢哋呢啲top player lobby實力關佢哋咩事 上季咪又係打呢啲
銀牌場跳遠少少,通常槍都未開已經+緊分

要求低到咁嘅話呢個lobby仲有無意義?
依家都有新手村,不過就唔係銅銀金三個大區而係銅牌/rookie
銅銀金白金都唔會再係想唔想打嘅分別(除左少量新手),而係真係會有大量玩家係因為實力/時間不足而係銅/銀/金
姓王個位巴打成日有意無意講自己好勁
利申:非以事論事
佢入場費改番同以前一樣就差唔多,依家個入場費同以前比升左一階攞分又同以前差唔多
黃金上白金同以前上鑽一樣
喂…我好似知你講邊個
話個個人都會龜嗰啲有冇自己打過
我打到準備上白金都極少見到3圈超過12隊
一般人傾計都係問你玩開咩game 咩rank
無人會理你玩幾多個鐘架wo
睇facebook 見啲台仔係到屌鬼
話難打扣好多分就想笑
根本就係自己廢
所有覺得依家個rank system 難上分既人
唔該認清現實
呢個就係你地應該屬於既位置
上唔到分唔係隻game既問題
係你廢
1. 季中先開始打嘅話大師pred好快就會上到去,唔會keep住係金牌場到影響人地遊戲體驗

2. 真係新手發現季頭咁多勁人,佢想挑戰佢地嘅話就會繼續打,唔想挑戰嘅就可以打住ng先,點都好佢用幾日就會知道季頭嘅ranked係比較難打,到時咪自己決定想點玩
是但啦咩rank都係用黎打飛機
最重要係玩到rank 場尾圈個種刺激感

你咁講姐係無論點改 都唔屌得

咁你地上季又係咁屌底分仔?
套用返你個理論
帶底分仔都上唔到分咁果個都係你既位置啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞