《Apex Legends》討論區#64 有關所有apex問題:請del game

1001 回覆
4 Like 16 Dislike
教埋大家4000槌骷髏海點刷
入ng no fill,一到跳傘就跳game,重覆15次
之後再排ng佢就會比真新手你打

利申:無用過 係話比大家知呢啲章有幾廉價
呢排真係打住其他先
入去rank同賭無分別
咁都唔叫想引戰 真係龍門任你擺
不過最後認真覆埋你今次啦

1.
我屌嘅係duo+solo呢個制度
duo唔開mic嘅話solo係無遊戲體驗
3個solo我無屌隊友廢

2.
我無話唔季頭爬就係垃圾
不過你成日吹到自己大師料但係又白金都未上到
好令人懷疑你到底有幾多料可以喺到大放厥詞
不過都慣咗你條引戰狗次次都斷章取義屈鳩我㗎喇
DUO 真係絕大部份都係垃圾,銀牌連續兩場1XX+0傷
真係冇諗過銀牌場要RAT先有得加分
算啦 已經唔想再駁你
無論我點認真逐點覆你你都係繼續斷章取義
屌duo就=我屌全世界隊友
屌duo唔溝通又以為我無開mic
而事實係我每一場都會不斷報位討論講嘢(不過算啦你都唔會理㗎啦
你有料嘅一係就自貼一係就收皮
單排撚打rank 日撚日比啲銅4 rookie 4 隊友我
對面就一堆金 點撚樣打呀
搵上面啲巴打玩吧
他們好勁的
有冇巴打一齊打NG?
輕鬆打唔屌人(上季白金4)
今日終於有3張圖玩
都唔知啲鐵牌邊撚度黎嘅…
我升左金牌之後開返分身銀牌跳hot spot 算
都唔知啲鐵牌邊撚度黎嘅…
我升左金牌之後開返分身銀牌跳hot spot 算

跌左落地底上唔番去
apex mobile 出左?
叫人季頭覺得難打可以季中尾先打
同我自己季頭入去打到底有乜關係
你要唔要返小學讀返好啲邏輯先
仲有 有無笑人牌位呢點真係你自己先知喇
眼見已經有笑過人鑽石/白金 你咪繼續話無
想請教下如果咁樣1+2 係咪叫3排
唔好意思可能我中文同數學都差
"我抱怨隊友弱 抱怨對手勁" 唔該舉例 唔好又屈
點解我要繼續覆 咪就係因為你一直喺到無中生有咁屈我lor
我都唔知邊個一開post話唔想再嘈 然後過幾日屎忽痕又突個龜頭出嚟
同埋唔好意思
我唔知原來喺連登到建議人季頭難爬嘅話
可以留返季中尾先爬係要"叻"到大師以上先講得
你咁勁唔見你依家上白金鑽石嘅?又吹自己未認真爬?
季頭打rank好難打 有冇巴打carry小妹上金
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞