《Apex Legends》討論區#64 有關所有apex問題:請del game

1001 回覆
4 Like 16 Dislike
Wuwei好多實用技巧 新手玩家比較易吸收 好多內容都唔錯
新手入門 角色呢啲
白金4
rpr cosplay
幾長都沒用,你既對手同你一樣勁分數產出又少
隨時又入到頂獵場比人炸
開季一個星期後就見真章
其實唔睇牌剩睇分咪知自己今季會係咩位
以往鑽4係7200 依家7200個位係金2
大師係10000 今季10000係鑽2
得個牌係唔同左 其實你打返嘅人又咪係嗰班人
金1 場場algs
水鑽
今季根本玩鳩單排仔 金1扣咁多 搭着左個銀3都好難玩
扣個數唔同 低排都係會亂推 搏贏就賺 搏輸咪下舖
睇V睇到佢咁都幾佩服
佢本人short short地應該睇乜都係咁
上季鑽3 今季岩岩打到金2
係就係打返果班人
不過而家大機會排d高rank過你既既人同場
金牌場太雜
上至頂獵
下至金銀銅都會同場
基本都係升上去唔難
正常都唔會想打kc又悶又多黃雀又細
基本啦呢啲
最新發現一個bug
由底傳入武器庫之後 全場都唔洗再爬牆
重達跌白1 扣400分
owo 之前日日嘈大師底分撞場仔而家冇哂免費分數
今季龜狗直頭唔打費時獻醜
星期六打左5場
3場隊友彈
2場完場正常出黎計我地中離出黎罸企

Ea game永遠唔會令人失望
經過幾場NG用Loba Test過, 可以係外面偷到軍械庫入面嘅物品, 打完先比開嘅戰利品都偷得,但要等入面嘅人禁咗開箱,Spawn咗物品先偷到,要鬥手快

之後有一場,我同個frd雙排,有一隊係附近執完野就狗衝入軍械庫,我用Loba直接係佢地門口放大技,同個frd一齊見子彈就偷
偷到一半聽到軍械庫入面開始有打拳聲
個街友仲要知我地做緊咩,行埋黎偷埋一份
仲要偷偷下唔偷,開始拎支Devo對天開槍, 射完2-3排彈再過黎偷過
最後比我偷咗一個Turbo Charger同一個金背囊
開門入面班友直衝出黎比我地殺咗, loot屍發現有2把Havoc係完全冇彈嘅

一個禮拜玩得幾個鐘既鑽石預左今季收皮
仲要單排玩有D隊友衝入去幾隊中間送頭
救佢又可能一齊扣大分唔救佢又成場坐分牢
cls 等我都試下咁去玩人先
單排銅牌場down 咗仲會swap armour
好幸福
銅銀場應該已經正常返
金牌場就同以前白金一樣
個range極大
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞