《Apex Legends》討論區#64 有關所有apex問題:請del game

1001 回覆
4 Like 16 Dislike
開分身炸魚不嬲都有㗎啦 只不過以前係金/白金場炸 宜家要炸銅牌
我見啲pro玩手制可以壓到個準星完全唔郁
我玩r99永遠都係差最尾
平行都壓唔到遠距 一打遠距離就唔識打
5場入面最多得兩場正常隊友大部分都係一見到人就沖過去明明守緊個靚點
https://www.youtube.com/watch?v=VqkSFDLfnuI&ab_channel=kandyrew
手機出 PC都未出 隻大技中左之前流出拎炸雞入虛空隻英
好似話係mobile版限定英
但PC流出版都有隻英係炸人入虛空
有冇人知 呢個點解決更新左gpu window都係咁
Engine Error CreateTexture2D failed for GRT Task_ DoCreate on '( no debug name)' with HRESULT 0x887a0005 width: 256 height: 256 mips: 9 imgFormat: 0x00000048
好似話d英會喺mobile test先?
display card driver?
我尋日update完就fix好咗 本來日日都彈一兩次
tracer
如果招q可以回10秒前甲同血先算有用
有無link
依啲網等我block左佢
可以回彈
我上季白金4
可以add我 discord先 Anson#6297
係咪諗住用手機版做白老鼠試下啲新角會唔會太op先
開掛仲po link係咩事
打個機都要開掛,仲要咁揚輸對鎗咪輸對鎗囉,玩下aimlab練下咪得。連pro都唔係100%嬴對鎗啦。
尋晚打埋字講3圈得返30秒就要縮個隊友都係要衝出去圈外搵人打真係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞