《Apex Legends》討論區#64 有關所有apex問題:請del game

1001 回覆
4 Like 16 Dislike
呢隻game就係咁痴線 可以一個鐘就無幾百分
頂獵#1 入場費已經要100分 好撚癲
屌你都金牌4 一係直插,一係自己分開隊 痴線
比狗掃到個人會好不安
發覺冇位入狗
得鬥魚直播睇到?
我係睇owo台
要睇百弟就係得鬥魚
發覺 啲人已經好似之前咁
即飛打落地戰
見兩隊落左 明知遲過人都照去
所以果場我即走,之後條友即死仲要中離,唔知扣幾分
ash+horizon狩獵imc一流
有冇人打?
owo呢季打得好差
要bolin 或者 百弟carry
佢狗衝流一定扣得快
所以我玩loba
佢仲同過伊織もえ仲有山田涼介打機
屌你老母EA
之前engine error完一次通常之後就無事
啱啱斷完連返即刻再斷 loop咗3次先無事
點撚樣上分
然後而家開始抽箱 想睇佢課金
百弟頂獵場
場場都有幾個黃金
dllm 白金仔,金牌仔點玩
best season 喎
https://twitter.com/DeXFPS__/status/1526492772911308801
25歲要服兵役所以引退
出年可能就到selly了
https://twitter.com/atlas_turtle/status/1524750195116118017
加埋selly自己直播加埋果日zeder直播都講到7月selly基本上唔會為CR出戰
真係唔知世界賽仲有冇機會見到selly
姐係想睇selly 就要咒zeder突然唔舒服
韓國兵役好長
年半無得打就係無咩可能PICK UP得返
selly直播我都冇睇到
但睇twitter D人轉述 selly自己直播就話可能之後會幫第二隊打比賽或者引退 但就係唔會再幫CR打比賽 CR點環境都唔會再番黎救 同埋7月未必會跟埋去美國
zeder直播就話自己都同selly講過想佢打冠軍賽 selly答佢唔太可以 zeder話selly手腕手臂都有傷 另外有D私事 唔可以強求
然後而家最大問題係CR果陣係selly換sunday 如果zeder打唔到 係唔可以再搵後備
對佢地黎講咪best season
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞