《Apex Legends》討論區#64 有關所有apex問題:請del game

1001 回覆
4 Like 16 Dislike
好心ea就搞個pro ser
班pro同想成為pro/steamer個d自己係入邊打飽佢
一般人應該冇咩人想場場都打到比賽咁
班pro有無諗過
無底分鑽石同master湊人數
佢哋連rank都排唔到
唔會排唔到 會向下拉
今朝睇owowow頂獵場有個金牌仔 慘撚到
想請交下 FHD 中低特效
3070 夠唔夠穩240fps
Ea會話金牌仔殺到頂獵會有額外分加
所以公平
變相白金仔/金牌仔轉打NG都唔打RK
完全係惡性循環
金牌殺頂獵KP*1.5 多謝晒
而家銀2琴日同fd玩左幾場已經攰到唔想玩
我地又唔係勁到可以車人,kp有5-6個已經好好
而家想殺人又驚比人黃就乜都冇,見親人都係想走先
至少10名先想同人打
仲要呢個殺數食雞都係加得200幾
完全冇動力去打
玩NG落地鳩打仲過癮
睇下今次ea 點搞了 個rank 咁西
其實今季會唔會冇季中季尾狀態
減d入場費
冇必要打rk獎勵又唔係特別吸引
加返14-20kp
同埋遞減唔好咁痴線已經好好多

Btw呢到都好多人buy 而家套rank

我係重生都好似dice對2042咁,wfc
有時打機想有分數過癮下
打完贏左又咩都冇好似好空虛咁
個調整能力真係好撚野
班PRO要求完即刻交到條數出黎係完全MATCH佢地要求
其實個升rank嘅分多咗真係唔介意
不過一諗到辛辛苦苦打完
45日就同你reset一次
仲要個matching系統
唔能夠有效分配到相應實力嘅對手同隊友
真係畀狗玩咩
對我黎講APEX最好玩唔係因為佢係大逃殺
而係佢個戰鬥系統
依家就叫人唔好打交去跑圈
快D出返控制俾我打交打到2046我得鬼閒理佢個RANK搞成點
me
新手想入,請問巴打你地係用咩機玩?
PS定電腦?
依度有冇休閒廢玩家discord group
ps得日服有人玩
要長期硬食60ping玩
仲有ps fps上限暫時得60
你電腦條件許可建議玩電腦版

btw
我係ps玩家
我覺得最大問題係人數。因為愈高rank既玩家一定係愈來愈少,開一場又要60人又要差唔多rank,仲要唔係個個server都咁多人玩,迫d低rank 入高rank lobby 頂人數 。同其他巴打一樣其實kp唔遞減就可以,殺得多人點睇都係實力既表現,升rank升得快都好合理,一係就維持現狀不過唔分上下兩個賽季,之前點解分上下係因為d人爬得太快所以冇咩人打。
今季積分難玩左係人都知,但有冇人覺得ng都難玩左?
我而家ng難贏過上一季好多、懷疑係啲勁人都唔打rank走曬去打積分跟著我地呢啲淨係想玩ng for fun既玩家都好難玩🥲

張圖好正
唔駛懷疑 隨時半場都係大師
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞