[WB MVP]2017-2018 NBA季前討論區(16)

1001 回覆
3 Like 6 Dislike
Nba鼓勵人以後刷數據 唔撚洗理成績都可以mvp

咁易刷到場均三雙咩

就算刷到又點丫, 無ring咪一樣俾人串
你睇barkley

無喇喇講咩比人串,事實西書值得拎過MVP
比唔比人串我唔知

無話佢唔值...唔使咁快起哂槓
如果佢臨老拎到champ咪變norwizki
無既就iverson囉

咁harden應該只係tmac vc之流

tmac vc好似俾多左佢
harden真係頂唔順d罰球
季後賽Thunder其實情況都幾似決賽騎士

又係冇戰術,單打獨鬥,占或者西書一休息就倒水

點睇

30+pts 既3雙,隊波又唔係入唔到季後賽。有咩唔值?

30+10+10 6th West
29+11+8 3rd West
其實數據爭得幾多

呢個就係觀感問題,有就係有,無就係無。

一年82場波 2個都打左81場
乘返大佢就唔係10同8咁少啦
正如28ppg同30ppg都唔係咁易就突破到

比登登知道有機會咁刷

可能佢第一場開始就狂刷板

23+7+4 1st
27+7+5 2nd
呢個點睇

我覺得wb值得拎
但同樣我都覺得佢d板水份係高

之前布囝咪貼左唔少有份投票個班點解釋自己去投wb/harden/kwahi
只可以講人地唔係單純去睇三雙數據 係仲有其他野
認唔認同就好難一致
正如oneal都唔認同nash 2個MVP一樣

點睇

你講既情況常規都有

點睇

你講既情況常規都有

嗰種冇力感真係幾似,好似每一分都好難拎咁

但係對手猜幾下就空晒

就算刷到又點丫, 無ring咪一樣俾人串
你睇barkley

無喇喇講咩比人串,事實西書值得拎過MVP
比唔比人串我唔知

無既就iverson囉

我覺得jh 能力上勁過tmac,vc

你話佢打法仆街為射罰球而進攻係一回事 但佢帶隊真係勁vc tmac好多

都多得安東尼個戰術啱佢打嘅

一開頭打SG都係麻麻

30+10+10 6th West
29+11+8 3rd West
其實數據爭得幾多

呢個就係觀感問題,有就係有,無就係無。

一年82場波 2個都打左81場
乘返大佢就唔係10同8咁少啦
正如28ppg同30ppg都唔係咁易就突破到

比登登知道有機會咁刷

可能佢第一場開始就狂刷板

23+7+4 1st
27+7+5 2nd
呢個點睇

我覺得wb值得拎
但同樣我都覺得佢d板水份係高

明顯喇,隊友幫手卡位,俾晒位佢接。 😂

無既就iverson囉

你話佢打法仆街為射罰球而進攻係一回事 但佢帶隊真係勁vc tmac好多

一開頭打SG都係麻麻

前2年單核帶隊拎第8無3隊個時已經證明佢能力,佢長期被underrated

咁能力當然有,但上咗PG位真係完全釋放,前2年都唔少控死波,傳炸彈嘅畫面
有冇巴打可以介紹下騎士90s後期明星控衛Terrell Brandon,幾like佢,上網揾都冇乜資料,片又冇
有冇巴打可以介紹下騎士90s後期明星控衛Terrell Brandon,幾like佢,上網揾都冇乜資料,片又冇

咁你點解幾like佢

http://basketball.fanpiece.com/Cavaliershk/%E5%82%B3%E5%A5%87%E7%B3%BB%E5%88%97-%E5%89%8E%E9%82%A3%E7%9A%84%E6%B5%81%E6%98%9F-Terrell-Brandon-c1161250.html

google一搵就有 ?
harden真係唔錯啊
同lbj一樣妹下妹下就三雙
draw foul無問題,唔明d人點解要話,又唔係真係無犯規
你最多可以批評nba 唔應該吹果種犯規/唔好睇
但實力真係有
至於同vc 比,有機會既,防守要做好d

你又無睇片,又無資料,除左玩2mt張紫卡之外你有咩途徑去like 佢

合眼緣
harden真係唔錯啊
draw foul無問題,唔明d人點解要話,又唔係真係無犯規
但實力真係有

無鬥心真係咩都死
今季關門戰真係扣晒分
2-3 明明仲有機會 一開波已經心不在焉

無既就iverson囉

一開頭打SG都係麻麻

前2年單核帶隊拎第8無3隊個時已經證明佢能力,佢長期被underrated

咁能力當然有,但上咗PG位真係完全釋放,前2年都唔少控死波,傳炸彈嘅畫面

前兩年仲有眼神防守...今年好左架喇

http://basketball.fanpiece.com/Cavaliershk/%E5%82%B3%E5%A5%87%E7%B3%BB%E5%88%97-%E5%89%8E%E9%82%A3%E7%9A%84%E6%B5%81%E6%98%9F-Terrell-Brandon-c1161250.html

篇文就係以前我中學雞果陣寫,就係寫完知道左佢少少野開始like佢

你又無睇片,又無資料,除左玩2mt張紫卡之外你有咩途徑去like 佢

合眼緣

就好似牙ben同我既關係一樣
一見鐘情

又真係有少少一見鐘情
harden真係唔錯啊
但實力真係有

無鬥心真係咩都死
今季關門戰真係扣晒分
2-3 明明仲有機會 一開波已經心不在焉

Game 6真係謎一樣

篇文就係以前我中學雞果陣寫,就係寫完知道左佢少少野開始like佢

恭喜你,你已經成為左全香港最熟悉佢嘅人

合眼緣

就好似牙ben同我既關係一樣
一見鐘情

又真係有少少一見鐘情

我柏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞