[WB MVP]2017-2018 NBA季前討論區(16)

1001 回覆
3 Like 6 Dislike
估唔到係Wiggins最屎防
應該係我真係冇睇佢

心態問題,佢咁嘅身體質素防守唔會差

我都係咁幻想 覺得佢咁既條件
應該唔會防守屎
應該係我真係冇睇佢

空有一副身體,無籃板無防守
應該係我真係冇睇佢

所以木狼咪咁屎(fuckme未傷個時場上有兩個黑洞)
應該係我真係冇睇佢

Wiggins係不為也非不能也 好似係
應該係我真係冇睇佢

城城算唔算

不如你睇下鄭先啦....
應該係我真係冇睇佢

城城算唔算

5個黑洞
應該係我真係冇睇佢

城城算唔算

5個黑洞

4個咋
最差暫停使用 快艇隊

有個on9教練係到
成撚日亂鳩咁叫暫停
到最後關頭無timeout可以叫
應該係我真係冇睇佢

城城算唔算

5個黑洞

4個咋

You is 清泉
最差陣容 湖人隊
湖人隊Russell、Jordan Clarkson、Julius Randle、Ingram和小南斯組成最差陣容,他們本賽季一共打了20場比賽共108分鐘,但是每100回合凈負28.3分。對手面對湖人隊這套陣容103非罰球投籃中,有24次扣籃,可見防守之差。
最差陣容 湖人隊
湖人隊Russell、Jordan Clarkson、Julius Randle、Ingram和小南斯組成最差陣容,他們本賽季一共打了20場比賽共108分鐘,但是每100回合凈負28.3分。對手面對湖人隊這套陣容103非罰球投籃中,有24次扣籃,可見防守之差。

最差陣容 湖人隊

又話Walton會帶佢地入playoff既
最差暫停使用 快艇隊

有個on9教練係到
成撚日亂鳩咁叫暫停

Timeout都無戰術俾佢講
最差陣容 湖人隊

又話Walton會帶佢地入playoff既

開季啲氣燄好強
應該係我真係冇睇佢

城城算唔算

5個黑洞

4個咋

You is 清泉

下年4個
最差暫停使用 快艇隊

有個on9教練係到
成撚日亂鳩咁叫暫停

把聲太沙聽唔明
最差暫停使用 快艇隊

有個on9教練係到
成撚日亂鳩咁叫暫停

把聲太沙聽唔明

【交易傳聞】 76人,籃網鎖定 J.J Redick 為收購目標

快艇今年面臨多位球員成為自由身,早前 Blake Griffin 及 Chris Paul 都決定跳出合同成為自由球員。隊中另一名三分射手 JJ Redick 今年合約期滿,並於7月1日成為無限制的自由球員。Redick 與快艇經歷了四個賽季,今年場均取得15分,三分命中率42.9%。76人及籃網都有意向快艇射手招攬!

根據洛杉磯時報Broderick Turner 報導,Redick將在下一份合同中尋求每年1800-2000萬美元的合同,而快艇明顯地不能滿足他的要求, 他們的首要任務就是保留Blake Griffin 及 Chris Paul,必定開出兩份頂薪合同把他們留住,如果成功留住他們兩人,意味著Redick 離開快艇的機會極高。Redick 是聯盟中最出色的Catch and shoot 選手之一,76人欠缺一名穩定外圍射手, Robert Covington 去季的命中率只有33.3%,如果能簽下Redick 將能加強球隊進攻。

j lin要做後備了

睇下點

JJ應該SIXTH MAN啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞