[WB MVP]2017-2018 NBA季前討論區(16)

1001 回覆
3 Like 6 Dislike
The Vertical記者Adrian Wojnarowski報道稱,nyk方面與球隊總裁「禪師」最早將於當地時間週三終止合作。

隨後著名記者Ramona Shelburne報道稱,雙方將在當地時間週三早晨(香港時間今晚)宣佈分手。

禪師與球隊老闆的對話在本週進展迅速,同時球隊決定不會買斷當家球星Anthony。

NYK fans kai吾kai心

對話 睇怕係嘈交
大家覺得Ai值幾多
我覺得值3年約15~18m到

一年6m?

三年頂薪返76啦

不了

agger
stay in gsw

btw 係3年每年15~18m me jm9
下季nyk應該有得爭下po了

要執幾瓣野喎
Gm coach noah份閪約
新入黎,想問下輸豪是咪失左業啦

Yes

FACE OF FRANCHISE
JIMMY 被TRADE
LIN板凳

好撚慘
集氣求禪師回潮
集氣求禪師回潮

屌你老母
The Vertical記者Adrian Wojnarowski報道稱,nyk方面與球隊總裁「禪師」最早將於當地時間週三終止合作。

隨後著名記者Ramona Shelburne報道稱,雙方將在當地時間週三早晨(香港時間今晚)宣佈分手。

禪師與球隊老闆的對話在本週進展迅速,同時球隊決定不會買斷當家球星Anthony。

有預感會入湖人董事局

三角
集氣求禪師回潮

屌你老母

11介呀,三角專家
你睇唔起佢?
集氣求禪師回潮

屌你老母

11介呀,三角專家
你睇唔起佢?

Big star 調教能手
Can Jimmy Butler Get the Timberwolves to The Playoffs?
https://www.youtube.com/watch?v=RwaF535JNZI

我覺得aw同jb可能未必夾到

下年大約西10到

1變態高佬加2支炮
無薪金壓力嘅話留RUBIO分波 會好好多
上年都係因為少左支炮 守兩個啞火
但RUBIO多咗自己上之後成個打法都順好多
.@MettaWorldPeace on Lonzo Ball: "He's going to be a champion very very soon... If you're in your prime, you might want to get to LA."

Can Jimmy Butler Get the Timberwolves to The Playoffs?
https://www.youtube.com/watch?v=RwaF535JNZI

係 佢兩個真係撞
睇下肥T有無料啦 有就可能解決到既

躝啦得個樣既廢控

真 肥湯快D躝

肥T可能會操死咗是但一個 結果都無PLAYOFF無緣

係 佢兩個真係撞

躝啦得個樣既廢控

真 肥湯快D躝

3個場均40mins up

係 佢兩個真係撞

躝啦得個樣既廢控

真 肥湯快D躝

3個場均40mins up

就當木狼個後備真係好廢

但佢地根本無戰績壓力去咁用班主力

肥t走同doc走,一樣難度
Woj:nyk與「禪師」最早今晚分手。

要唔有隊接禪師

仲有Dolan要捱

佢至係問題徵結所在

要唔有隊接禪師

仲有Dolan要捱

佢至係問題徵結所在

人類平均年齡79歲
大概仲有18年就釘蓋

要唔有隊接禪師

仲有Dolan要捱

佢至係問題徵結所在

而個問題郁唔到,SR級難度

要唔有隊接禪師

仲有Dolan要捱

佢至係問題徵結所在

人類平均年齡79歲
大概仲有18年就釘蓋

要唔有隊接禪師

仲有Dolan要捱

佢至係問題徵結所在

人類平均年齡79歲
大概仲有18年就釘蓋

sor 記錯
美國人應該有84歲命
仲有23年到就掂

有預感會入湖人董事局

潮連jerry west都唔要點會要kfc
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞