[WB MVP]2017-2018 NBA季前討論區(16)

1001 回覆
3 Like 6 Dislike
基石 練好d體能

7人輪換

rockets豪賭ma,話要喪追星
覺得d antoni唔太識駕馭巨頭組
suns,knicks,rockets成功都大量平民
基石 練好d體能

7人輪換

傷左nene
mda 一去playoff唔信新仔
dekker都少用
想基石拎
但nba 不嬲都係想製造話題性
KD 出走 WB 獨力帶領thunder 入playoff
單人血戰5場

嬴一場就嬴一場啦

場均35分出黎同場均3雙比

單人好似過份左
WB係咪第一個同季MVP加Shaq MVP
基石 練好d體能

7人輪換

傷左nene
dekker都少用

dekker playoff前傷
唔敢用佢啦
基石 練好d體能

7人輪換

全盛基石仲有幾多年
2年後有得option out 潮有pg 去可能性好大
所以先想提前續
恭喜WB拎雙料MVP

著衫都mvp啦
基石 練好d體能

7人輪換

傷左nene
dekker都少用

dekker playoff前傷
唔敢用佢啦

最後又咪死死氣氣用 唔射得 都有無球走動
場均三雙始終係historic 既stat,bonus 分一定有

wb 31.6+10.4+10.7
harden 29.1 + 8.1 + 11.2

已經唔計assist 難d

10.4+10.7 - 8.1 - 11.2

相差都係1.8姐

戰績拉唔返?
場均三雙始終係historic 既stat,bonus 分一定有

相差都係1.8姐

戰績拉唔返?

雖則睇落差好少
但係82場就唔係1.8啦
發覺hbk寫文風格係唔得罪人,再係咁打飛機
莫雷隻食屎狗永遠唔all in 唔tank
屌你老母 死肥鬼

後面就真,前面VALID嘅呢度點會抽佢
基石 練好d體能

7人輪換

全盛基石仲有幾多年
2年後有得option out 潮有pg 去可能性好大
所以先想提前續

buy buy地
不過諗唔明trade beverly
even入cp3都唔一定同harden夾到
明顯針對內線部署好過啦同埋入啲veteran
條guard線已經full到

後面就真,前面VALID嘅呢度點會抽佢

你睇下最新果篇

正宗教練都係咁 但我唔怪佢

HBK係奶曬全nba 27隊鞋底,含到雪雪聲

相差都係1.8姐

戰績拉唔返?

場均三隻,算係百年難得一見
真係唔易,我覺得西書值得擁有MVP
用生命打出嚟
Wb表示終於坐正

仲有三隊係?
瘤+?+?
最討厭既廢鳩拎DPOY

教練旗幟鮮明,勇+西書做得堂堂正正
而HBK見球員就奶幾下

教練旗幟鮮明,勇+西書做得堂堂正正
而HBK見球員就奶幾下

教練俾人質疑佢係勇迷添啦
最討厭既廢鳩拎DPOY

搵杜老母呵番

相差都係1.8姐

戰績拉唔返?

場均三隻,算係百年難得一見
真係唔易,我覺得西書值得擁有MVP
用生命打出嚟

我明白,佢當然值

我就係想佢值但係又無

咁引申到第二個問題

如果今年wb30+10+10

harden 29+9+12

咁harden 都唔叫場均三雙

分數都係照加比wb?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞