[WB MVP]2017-2018 NBA季前討論區(16)

1001 回覆
3 Like 6 Dislike
根據The Vertical記者Adrian Wojnarowski報道,多位消息人士透露,隨著後衛保羅同意執行下賽季的球員選項,快艇正將這位全明星後衛交易至火箭。

艇=.=...

留唔到暴龍芬就好笑

開頭見woj話波叔去箭 以為係波叔自願 點知

唔係自願?? 即係點

冇野啦 波叔同艇應該係傾過 做返個順水人情

所以波叔係真迷河
多謝cp3肯opt in 後trade
好過入fa渣都無

諗起之前公海個POST有人話波縮貪錢

咁佢 opt in 的確賺到最多 wor
快艇球星保羅將被交易至火箭,隨後這名後衛更新推特,透露自己將前往休斯頓。

「起飛去休斯頓!!!」保羅這樣寫道。

where
咁馬刺應該追George Hill

George hill唔留haywood都應該唔留,咁雀又放多個po位出黎比人搶了

下年4至8位大亂
根據The Vertical記者Adrian Wojnarowski報道,多位消息人士透露,隨著後衛保羅同意執行下賽季的球員選項,快艇正將這位全明星後衛交易至火箭。

艇=.=...

留唔到暴龍芬就好笑

開頭見woj話波叔去箭 以為係波叔自願 點知

唔係自願?? 即係點

梗係自願
如果唔係點會opt in
梗係opt out簽大d約
快艇球星保羅將被交易至火箭,隨後這名後衛更新推特,透露自己將前往休斯頓。

「起飛去休斯頓!!!」保羅這樣寫道。

佢去箭真係好過去刺
好過入fa渣都無

係撚
佢OPT OUT 今年起薪已經高成千萬
下年佢又老一歲你覺得佢有冇再簽一份咁高起薪既約
cp3
佢去箭真係好過去刺

去到刺先得架
過埋個FA先傾下年playoff啦
好過入fa渣都無

係撚

何況出年都未必夠cap?
佢兩個都咁痴波真係夾到咩

harden key ball 好似仲勁

想多一個持球點
佢去箭真係好過去刺

咪又係半決 鬥到傻
過埋個FA先傾下年playoff啦

下個重磅係騎喇掛
火箭同意送出PB、Dekker、Lou Williams和2018年的首輪選秀權。

唔覺得 cp3 + 基石 既效率會好得過依加 基石 +pb/ Lou/ gordan

agree
佢去箭真係好過去刺

如果佢真係咁重情既話可能係馬刺比唔到咁多野大飛
好過入fa渣都無

係撚

總之波縮睇黎要西決唔要錢喇今鑊
火箭要再執下4,5號位,先可以發揮cp3嘅最大效用
好過入fa渣都無

係撚

總之波縮睇黎要西決唔要錢喇今鑊

然後
哈登下年應該難啲拎mvp

放棄左喇
好過入fa渣都無

係撚

下年我都幾肯定有人出5 years max 俾佢
波縮同基石當雙控咁打得唔得
btw 波縮係唔係nash之後mda教過最勁既pg
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞