[WB MVP]2017-2018 NBA季前討論區(16)

1001 回覆
3 Like 6 Dislike
最佳球隊一定係

一個傷左2年既超級中鋒,一個弓場都未打過既靚仔Point Forward , 一個歐洲黎既spacing型大前鋒,一個超級後衛得分手(樣要夠衰)

屌你,又多隻湖狗,唉
估唔到係Wiggins最屎防
應該係我真係冇睇佢

空有一副身體,無籃板無防守

所以木狼咪咁屎(fuckme未傷個時場上有兩個黑洞)

Superior Lockdown Defender

最佳球隊一定係

一個傷左2年既超級中鋒,一個弓場都未打過既靚仔Point Forward , 一個歐洲黎既spacing型大前鋒,一個超級後衛得分手(樣要夠衰)

屌你,又多隻湖狗,唉

拜林,孫悦,家嫂,球皇,你仲有咩解釋
最佳球隊一定係

屌你,又多隻湖狗,唉

身體説不,口裏卻很誠實

我呸
最佳球隊一定係

屌你,又多隻湖狗,唉

你認真?
最佳球隊一定係

屌你,又多隻湖狗,唉

你認真?

靚仔過九成連登仔啦
細AI係咪要離隊鳥
細AI係咪要離隊鳥

不了不了
有冇人右撇但係平時用左手射波 四年冇打波了
最差暫停使用 快艇隊

有個on9教練係到
成撚日亂鳩咁叫暫停
到最後關頭無timeout可以叫

Timeout都無戰術俾佢講

LUE戰術多,定佢戰術多

吾皇 好似係

吾皇 好似係

記錯左,佢係相反
最差暫停使用 快艇隊

有個on9教練係到
成撚日亂鳩咁叫暫停

佢一諗唔到戰術就會鬧球證走場,見唔到底
最差暫停使用 快艇隊

有個on9教練係到
成撚日亂鳩咁叫暫停

佢一諗唔到戰術就會鬧球證走場,見唔到底

然後就換佢個仔出黎領軍
Hayward走硬?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞