[WB MVP]2017-2018 NBA季前討論區(16)

1001 回覆
3 Like 6 Dislike
安東尼/PG快去騎組4巨頭打湧啦
如果唔係下年又一隊玩撚曬...睇條春咩

yes,同你一樣

我唔介意巨頭波,但至少要有兩隊有得打

咁我可以睇頂尖波,騎對勇

中級波, 巫師對綠軍

潛力波,76人對狼

基本上實力平均就好睇

至怕再組咁大團都好 又唔練波 又iso 點打

不過我覺得網民都好有性

一早已經無抽吾皇,勇士上年輸比人抽到今個總決賽

上年抵比人串既,不過估唔串足一年

大陸班騎狗串咗73勝總亞軍串咗幾撚耐

yes,同你一樣

中級波, 巫師對綠軍

潛力波,76人對狼

基本上實力平均就好睇

四巨頭唔夠組夠五巨頭

哪有cap

紐約買斷MELO咪得

紐約話只會響有利紐約既情況下買斷MELO喎

其實買斷可以點有利法 糧可以分期出可以佔少D Cap?

yes,同你一樣

中級波, 巫師對綠軍

潛力波,76人對狼

基本上實力平均就好睇

我都想去騎呀

吹到 u唔是恨去湖恨到痴左線咩

去一年拎冠軍先,再過潮人

yes,同你一樣

中級波, 巫師對綠軍

潛力波,76人對狼

基本上實力平均就好睇

不過我覺得網民都好有性

唔止大陸,有時睇youtube直播link 都係咁73-9
連ua新廣告curry都自己串自己

yes,同你一樣

中級波, 巫師對綠軍

潛力波,76人對狼

基本上實力平均就好睇

不過我覺得網民都好有性

咁事實真係好柒

yes,同你一樣

中級波, 巫師對綠軍

潛力波,76人對狼

基本上實力平均就好睇

不過我覺得網民都好有性

咁事實真係好柒

係好柒,抵串
wade melo買斷底薪入cav
用love trade pg

五星戰隊

yes,同你一樣

中級波, 巫師對綠軍

潛力波,76人對狼

基本上實力平均就好睇

不過我覺得網民都好有性

咁事實真係好柒

係好柒,抵串

但有時都幾撚煩
fb個個po d鬼佬都提起3比1
明明唔係講勇騎都提

不過我覺得網民都好有性

咁事實真係好柒

係好柒,抵串

但有時都幾撚煩
明明唔係講勇騎都提

係串到好悶,乜都73-9

不過我覺得網民都好有性

咁事實真係好柒

係好柒,抵串

但有時都幾撚煩
明明唔係講勇騎都提

之前就係but can they beat 95 96 bulls

不過我覺得網民都好有性

咁事實真係好柒

係好柒,抵串

但有時都幾撚煩
明明唔係講勇騎都提

之前就係but can they beat 95 96 bulls

咁真係抵串丫嘛
個年得罪咁多人
未完final就傾定FMVP比邊個
好想湧補強入多隻all star底
ad or 表弟

就算係kat embiid都好

想睇5星戰隊foj打到喊
ad or 表弟

ad or 表弟

補一眉夠82-0
Legion Hoops @LegionHoops

Chris Broussard didn't vote A. Bradley in his All-Defensive teams because Booker dropped 70 on BOS...

Avery didn't play in that game. 

11:29 AM - 28 Jun 2017

ho ball

不過我覺得網民都好有性

咁事實真係好柒

係好柒,抵串

但有時都幾撚煩
明明唔係講勇騎都提

咁真係抵串丫嘛
個年得罪咁多人
未完final就傾定FMVP比邊個

輸緊都可以話自己係GREATEST/BEST啦
Legion Hoops @LegionHoops

Chris Broussard didn't vote A. Bradley in his All-Defensive teams because Booker dropped 70 on BOS...

Avery didn't play in that game. 

11:29 AM - 28 Jun 2017

ho ball

Ab0驚到唔敢上場
World Peace一直以來都是湖人新榜眼Lonzo Ball的忠實粉絲,這位曾在湖人兩次奪冠的前球星也相信,「球哥」的到來會是湖人復興的開始。

最近,World Peace在接受採訪時表示,他相信Lonzo「很快」就能為湖人帶來總冠軍。「想要奪冠的球員,如果你還在巔峰,那你可能願意跟這個孩子做隊友,趕緊加盟他,來洛杉磯效力吧!」他說。

叫波叔同兩隻rr9去潮
World Peace一直以來都是湖人新榜眼Lonzo Ball的忠實粉絲,這位曾在湖人兩次奪冠的前球星也相信,「球哥」的到來會是湖人復興的開始。

最近,World Peace在接受採訪時表示,他相信Lonzo「很快」就能為湖人帶來總冠軍。「想要奪冠的球員,如果你還在巔峰,那你可能願意跟這個孩子做隊友,趕緊加盟他,來洛杉磯效力吧!」他說。

叫波叔同兩隻rr9去潮

再搵埋jokic打底
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞