[WB MVP]2017-2018 NBA季前討論區(16)

1001 回覆
3 Like 6 Dislike
波縮想喺偽主場門口有銅像夢想幻滅
不過起碼波縮艇生涯最後一場都喺偽主場打,帶pp番主場,再帶自己
PB同daj唔知夾唔夾到呢

Daj萬能key

我覺得係最易夾嘅中鋒
根據The Vertical記者Adrian Wojnarowski報道,多位消息人士透露,隨著後衛保羅同意執行下賽季的球員選項,快艇正將這位全明星後衛交易至火箭。

艇=.=...

留唔到暴龍芬就好笑

開頭見woj話波叔去箭 以為係波叔自願 點知

係自願架喎
波縮OPT OUT仲邊有得咁TRADE

但點解箭仲要送野比艇既

After Chris Paul agreed to opt-in on contract, Clippers are trading All-Star guard to the Houston Rockets, league sources tell @TheVertical

波叔唔OUT OUT啫係仲有一年約
咁咪變左TRADE
一年約換到咁多野算係咁啦

都叫做幫到艇

一年後波縮唔續就好笑
火箭又要轉打法

轉打兩個波
火箭同意送出PB、Dekker、Lou Williams和2018年的首輪選秀權。

唔覺得 cp3 + 基石 既效率會好得過依加 基石 +pb/ Lou/ gordan

Agree

火箭想補強 一定係以內線做目標,millsap最fit 甚至griffin

Daj萬能key

我覺得係最易夾嘅中鋒

簽得返bg咪夾到囉
佢兩個都咁痴波真係夾到咩

harden key ball 好似仲勁

而家既波叔overrated

我覺得pb夾harden已經fit哂
啲錢要黎追millsap好過啦

millsap係岩但係年紀大undersize內線
呢一兩年仲可能交到貨,第3,4年8,9成變垃圾約
我個人唔太睇好呢個組合

擔心自己同羅網組合先

Daj萬能key

我覺得係最易夾嘅中鋒

簽得返bg咪夾到囉

一定五年頂薪冇得走
依家唔駛出波縮個份
Cp3就一定好過Beverley 嘅

但pb+harden+ millsap一定好過cp3+harden

佢兩個1+1<2
Lou William ,基石自己叫佢黎都要走
根據The Vertical記者Adrian Wojnarowski報道,多位消息人士透露,隨著後衛保羅同意執行下賽季的球員選項,快艇正將這位全明星後衛交易至火箭。

艇=.=...

留唔到暴龍芬就好笑

開頭見woj話波叔去箭 以為係波叔自願 點知

係自願架喎
波縮OPT OUT仲邊有得咁TRADE

但點解箭仲要送野比艇既

After Chris Paul agreed to opt-in on contract, Clippers are trading All-Star guard to the Houston Rockets, league sources tell @TheVertical

波叔唔OUT OUT啫係仲有一年約
咁咪變左TRADE
一年約換到咁多野算係咁啦

都叫做幫到艇

一年後波縮唔續就好笑

唔續下年可以J cousins
我個人唔太睇好呢個組合

擔心自己同羅網組合先

希望佢聽聽話話等我分波...最起碼黎緊呢一年係咁... 之後禾opt out再返cba

Lou will 又返LA
我個人唔太睇好呢個組合

擔心自己同羅網組合先

希望佢聽聽話話等我分波...最起碼黎緊呢一年係咁... 之後禾opt out再返cba

SBL咋下
Lou William ,基石自己叫佢黎都要走

波叔都係基石叫佢黎架喎

完全捨棄mvp念頭
唔睇好啦
2個都咁痴波
我個人唔太睇好呢個組合

擔心自己同羅網組合先

SBL咋下

甲一
但都係打唔到final
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞