[WB MVP]2017-2018 NBA季前討論區(16)

1001 回覆
3 Like 6 Dislike
woj: cp3 to rocket

咁會唔會取代勇士成為最強後場

波縮俾手感撚
佛祖應該守到下燈燈
結論都係勇士最強
再見了,我的pb

咁難得有一隊可以cp3 格芬一齊憎

點解要散
根據The Vertical記者Adrian Wojnarowski報道,多位消息人士透露,隨著後衛保羅同意執行下賽季的球員選項,快艇正將這位全明星後衛交易至火箭。

艇=.=...

留唔到暴龍芬就好笑
再見了,我的pb

咁難得有一隊可以cp3 格芬一齊憎

點解要散

pb去艇啦應該?

係啊

應該無人會再留意佢啦
佢兩個都咁痴波真係夾到咩
根據The Vertical記者Adrian Wojnarowski報道,多位消息人士透露,隨著後衛保羅同意執行下賽季的球員選項,快艇正將這位全明星後衛交易至火箭。

艇=.=...

留唔到暴龍芬就好笑

開頭見woj話波叔去箭 以為係波叔自願 點知

係自願架喎
波縮OPT OUT仲邊有得咁TRADE

艇=.=...

留唔到暴龍芬就好笑

唔想留啦應該,重建

harden key ball 好似仲勁

艇=.=...

留唔到暴龍芬就好笑

係自願架喎

但點解箭仲要送野比艇既

個個好似kd 同湖咁狗咩

而家既波叔overrated

艇=.=...

留唔到暴龍芬就好笑

係自願架喎

但點解箭仲要送野比艇既

After Chris Paul agreed to opt-in on contract, Clippers are trading All-Star guard to the Houston Rockets, league sources tell @TheVertical

波叔唔OUT OUT啫係仲有一年約
咁咪變左TRADE
一年約換到咁多野算係咁啦
我覺得sim c係nyk都算功不可沒

無佢你nyk重見唔到天日

季初吹到有機東冠架,姐係陣容上有一定程度嘅睇豆,呢d都係靠佢

就算無左佢,nyk 最多咪還原基本步,變返垃圾球隊

要冠唔會去佢到,要名氣都去lakers啦,你無左sim c 神級組隊點玩

knicks今年係柒到淨係贏多過76人幾場
好難一句話gm垃圾就過骨, 我亦都唔信襌師喺度9up就可以搞到隊波咁閪囉

應該打緊run harden控

守分緊cp3 控

登登都100%無mvp咁滳
火箭同意送出PB、Dekker、Lou Williams和2018年的首輪選秀權。

唔覺得 cp3 + 基石 既效率會好得過依加 基石 +pb/ Lou/ gordan

而家既波叔overrated

我覺得pb夾harden已經fit哂
啲錢要黎追millsap好過啦

艇=.=...

留唔到暴龍芬就好笑

係自願架喎

但點解箭仲要送野比艇既

After Chris Paul agreed to opt-in on contract, Clippers are trading All-Star guard to the Houston Rockets, league sources tell @TheVertical

波叔唔OUT OUT啫係仲有一年約
咁咪變左TRADE
一年約換到咁多野算係咁啦

都叫做幫到艇

波叔真係河流既忠實fan囝啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞