[WB MVP]2017-2018 NBA季前討論區(16)

1001 回覆
3 Like 6 Dislike
有無人同我一樣中意Ben Simmons?

embiid

me 迷富 澳短不了

富豬樣不了
發覺hbk寫文風格係唔得罪人,再係咁打飛機

正宗教練都係咁 但我唔怪佢

HBK係奶曬全nba 27隊鞋底,含到雪雪聲

仲有三隊係?
瘤+?+?

下nba 唔係得27隊咋咩?

勇士 雷霆 鷹隊 網 鵝 公鹿 熱火 Kings 速龍 小牛 騎士 nyk 馬刺 波士頓 大飛 灰熊 哈士奇 76 湖 爵 金塊 太陽 公牛 火箭 拓7 流馬 巫

分唔到你真膠定假
蜂呢

再次證明蜂,活塞呢度係無fans

活塞fans係度
話說湧好似都幾多獎
蛋綠DPOY
蛋綠+手感 Assist of the year
25 Best moment in PO
Bob Myers Best executive of the year
話說湧好似都幾多獎
蛋綠DPOY
蛋綠+手感 Assist of the year
25 Best moment in PO
Bob Myers Best executive of the year

屌邊緣Klay
仲有淫Klay 60分 Perfermance of the year

仲有三隊係?
瘤+?+?

勇士 雷霆 鷹隊 網 鵝 公鹿 熱火 Kings 速龍 小牛 騎士 nyk 馬刺 波士頓 大飛 灰熊 哈士奇 76 湖 爵 金塊 太陽 公牛 火箭 拓7 流馬 巫

分唔到你真膠定假
蜂呢

活塞fans係度

已經講唔到有咩人
鍾意pope?
唔會係drummund, reggie掛

仲有三隊係?
瘤+?+?

分唔到你真膠定假
蜂呢

活塞fans係度

已經講唔到有咩人
鍾意pope?

鍾意rj既活塞男
NBA考試:
列出以下球隊正選陣容
1. 黃蜂
2. 活塞
3. 魔術

仲有三隊係?
瘤+?+?

分唔到你真膠定假
蜂呢

活塞fans係度

已經講唔到有咩人
鍾意pope?

鍾意rj既活塞男

兩名醫生到場後,以針筒為辛的陽具放血,但辛痛入心靡,不停發出慘叫聲,消防員亦協助按著辛,並將他固定在鐵板上,以免他痛極碰撞傷上加傷。

醫生與消防員與辛及其下體搏鬥10多分鐘後,醫生無奈「投降」,稱「你嗰度腫得滯,淨係抽啲血都出唔到嚟,要去醫院,去到醫院我哋幫你搞啦」,最終消防員需以電鋸將鐵板鋸離鐵柱
NBA考試:
列出以下球隊正選陣容
1. 黃蜂
2. 活塞
3. 魔術

你老母當我弱智?
黃蜂咪walker MKG cody zeller...仲有..仲有Howard,下一題先
活塞簡單d RJ,Pope,鼓佬 rodman,morris
魔術咪payton,laughing,ibaka,N唔識寸, sg係reddick 定 afflalo打正選就唔知
Lavar 上 WWE

仲有三隊係?
瘤+?+?

分唔到你真膠定假
蜂呢

活塞fans係度

已經講唔到有咩人
鍾意pope?

鍾意rj既活塞男

兩名醫生到場後,以針筒為辛的陽具放血,但辛痛入心靡,不停發出慘叫聲,消防員亦協助按著辛,並將他固定在鐵板上,以免他痛極碰撞傷上加傷。

醫生與消防員與辛及其下體搏鬥10多分鐘後,醫生無奈「投降」,稱「你嗰度腫得滯,淨係抽啲血都出唔到嚟,要去醫院,去到醫院我哋幫你搞啦」,最終消防員需以電鋸將鐵板鋸離鐵柱

橙 G.hill巴收負皮了#bawling#

你咪其中一個
比bill russell話i will kick your ass果5個中鋒係邊五個?
橙 G.hill巴收負皮了#bawling#

你咪其中一個

咪屈禾

次次都負皮ME
我湖起飛 有冇人認同
比bill russell話i will kick your ass果5個中鋒係邊五個?

鬼見愁 天勾 海軍上將 封波王 大鯊魚
我湖起飛 有冇人認同

讓愛液飛

鬼見愁 天勾 海軍上將 封波王 大鯊魚

其實點解鬼見愁叫鬼見愁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞