[WB MVP]2017-2018 NBA季前討論區(16)

1001 回覆
3 Like 6 Dislike
Nba鼓勵人以後刷數據 唔撚洗理成績都可以mvp

咁易刷到場均三雙咩

刷到得分勁高就話易姐

刷到三雙抵比佢啦

30+pts 既3雙,隊波又唔係入唔到季後賽。有咩唔值?

30+10+10 6th West
29+11+8 3rd West
其實數據爭得幾多

Of

咁易刷到場均三雙咩

就算刷到又點丫, 無ring咪一樣俾人串
你睇barkley

無喇喇講咩比人串,事實西書值得拎過MVP
比唔比人串我唔知
btw lavar真係好似唔鐘意二仔gelo 成日有咩都唔預佢,又話佢可能入唔到nba,雖然佢應該真係入唔到

入哂就正
不過其實佢啲仔都幾大壓力 個老豆咁撚樣搞埋啲咩bbb品牌 一間佢係湖人衰左打後個兩個都唔知入唔入nba好
btw lavar真係好似唔鐘意二仔gelo 成日有咩都唔預佢,又話佢可能入唔到nba,雖然佢應該真係入唔到

入哂就正
不過其實佢啲仔都幾大壓力 個老豆咁撚樣搞埋啲咩bbb品牌 一間佢係湖人衰左打後個兩個都唔知入唔入nba好

話時話,鬼佬係咪冇咩人改個名做ball
我覺得怪怪地

咁易刷到場均三雙咩

刷到得分勁高就話易姐

刷到三雙抵比佢啦

其實數據爭得幾多

呢個就係觀感問題,有就係有,無就係無。

一年82場波 2個都打左81場
乘返大佢就唔係10同8咁少啦
正如28ppg同30ppg都唔係咁易就突破到

咁易刷到場均三雙咩

刷到得分勁高就話易姐

刷到三雙抵比佢啦

其實數據爭得幾多

正解,娜妹

入哂就正

我覺得怪怪地

人地個BALL係姓

入哂就正

我覺得怪怪地

人地個BALL係姓

識幾多牙你

入哂就正

我覺得怪怪地

人地個BALL係姓

大把nigga個姓仲怪

咁易刷到場均三雙咩

你睇barkley

比唔比人串我唔知

無話佢唔值...唔使咁快起哂槓
如果佢臨老拎到champ咪變norwizki
無既就iverson囉

刷到得分勁高就話易姐

刷到三雙抵比佢啦

其實數據爭得幾多

比登登知道有機會咁刷

可能佢第一場開始就狂刷板

23+7+4 1st
27+7+5 2nd
呢個點睇
墻哥承認在招募PG:要想衝冠你必須得組成三巨頭

6月27日,John Wall亮相NBA年度頒獎典禮。他不僅作為頒獎嘉賓登台亮相,同時還接受了ESPN的採訪,其中關於自己正在招募Paul George的消息顯然是重點。

標都係巨頭?

標=top5 sg
Kemba=top5 pg of the east

sg太廢
wallker east no.1 la
wb既夢幻賽季 季初真係無諗過咁癲

咁易刷到場均三雙咩

刷到得分勁高就話易姐

刷到三雙抵比佢啦

其實數據爭得幾多

比登登知道有機會咁刷

可能佢第一場開始就狂刷板

佢地2個都係隊友box out晒比佢地執板。

但wb再進取d,個波都唔係跌落佢個邊佢都去搶,依個就係差2個板既原因

其實最on9係我話wb 刷數據
台狗就會話:大三元那麼好刷?
心諗佢地究竟幫邊個

咁易刷到場均三雙咩

你睇barkley

比唔比人串我唔知

無話佢唔值...唔使咁快起哂槓
如果佢臨老拎到champ咪變norwizki
無既就iverson囉

咁harden應該只係tmac vc之流

2k 次次都場均大三元架

2k既數據 信唔曬既

2k 次次都場均大三元架

2k既數據 信唔曬既

因為westbrook個搶板傾向好高
如果2k係真,今年總冠軍應該係拓荒者啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞