[WB MVP]2017-2018 NBA季前討論區(16)

1001 回覆
3 Like 6 Dislike
比bill russell話i will kick your ass果5個中鋒係邊五個?

鬼見愁 天勾 海軍上將 封波王 大鯊魚

其實點解鬼見愁叫鬼見愁

mourning日頭有太陽鬼見咪愁
比bill russell話i will kick your ass果5個中鋒係邊五個?

其實點解鬼見愁叫鬼見愁

其實點解鬼見愁叫鬼見愁

明明係mourning

其實點解鬼見愁叫鬼見愁

個讀音似morning
應該就係咁上下

其實點解鬼見愁叫鬼見愁

個讀音似morning
應該就係咁上下

應該叫哭波喪

其實點解鬼見愁叫鬼見愁

個讀音似morning
應該就係咁上下

封波王係咪莫湯保

新人留名 對LBJ冇感既騎迷加Tmac迷
Nba鼓勵人以後刷數據 唔撚洗理成績都可以mvp

咁易刷到場均三雙咩

出年booker 40+2+1 mvp

你好,我們一起打造高質的籃球討論區吧💪🏻

咁易刷到場均三雙咩

刷到得分勁高就話易姐

刷到三雙抵比佢啦

30+pts 既3雙,隊波又唔係入唔到季後賽。有咩唔值?
呀球哥老豆搞乜春同WWE既人打架

你好,我們一起打造高質的籃球討論區吧💪🏻

呀球哥老豆搞乜春同WWE既人打架

夾哂劇本 lamelo先好笑,無啦啦爆句 beat that nigga ass,lonzo笑到
墻哥承認在招募PG:要想衝冠你必須得組成三巨頭

6月27日,John Wall亮相NBA年度頒獎典禮。他不僅作為頒獎嘉賓登台亮相,同時還接受了ESPN的採訪,其中關於自己正在招募Paul George的消息顯然是重點。

標都係巨頭?

咁易刷到場均三雙咩

刷到得分勁高就話易姐

刷到三雙抵比佢啦

30+10+10 6th West
29+11+8 3rd West
其實數據爭得幾多
btw lavar真係好似唔鐘意二仔gelo 成日有咩都唔預佢,又話佢可能入唔到nba,雖然佢應該真係入唔到

咁易刷到場均三雙咩

刷到得分勁高就話易姐

刷到三雙抵比佢啦

其實數據爭得幾多

Of

咁易刷到場均三雙咩

刷到得分勁高就話易姐

刷到三雙抵比佢啦

其實數據爭得幾多

呢個就係觀感問題,有就係有,無就係無。
墻哥承認在招募PG:要想衝冠你必須得組成三巨頭

6月27日,John Wall亮相NBA年度頒獎典禮。他不僅作為頒獎嘉賓登台亮相,同時還接受了ESPN的採訪,其中關於自己正在招募Paul George的消息顯然是重點。

標都係巨頭?

標=top5 sg
Kemba=top5 pg of the east

咁易刷到場均三雙咩

就算刷到又點丫, 無ring咪一樣俾人串
你睇barkley
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞