[WB MVP]2017-2018 NBA季前討論區(16)

1001 回覆
3 Like 6 Dislike
見到simc無得撈,我係條街度喊到跪低左

simc黎76既話仲咸唔咸

以76人既配置,我唔覺得打唔到3角

Fultz,BS,Embiid
根本perfect

富要係大佬

F4其餘三子慘成配角

你不是還有tweeter嗎?
見到simc無得撈,我係條街度喊到跪低左

simc黎76既話仲咸唔咸

以76人既配置,我唔覺得打唔到3角

Fultz,BS,Embiid
根本perfect

富要係大佬

F4其餘三子慘成配角

吳建濠依家好似撈得最惦

富=Jordan
Simmons=Magic
Saric=Bird
神獸=Olajuwon
回顧SIMC幾年操作
佢做得好既係咪清iman同jr俾猗,同埋揀左por仔
回顧SIMC幾年操作

PICK人佢做得唔錯, WILLY, TIM仔都係佢揀
回顧SIMC幾年操作

係得呢兩樣
但我發覺knicks fans都幾搞笑, 將D責任推晒畀襌師
以為炒左佢就一天光晒, 發下夢好啦
回顧SIMC幾年操作

係得呢兩樣
但我發覺knicks fans都幾搞笑, 將D責任推晒畀襌師

我記得之前佢一黎清走晒d爛約係咁比人吹奏
結果今年變返袋底泥
回顧SIMC幾年操作

係得呢兩樣

咁仲有咩問題先

佢同爛瓜其實兩邊鬥賤
回顧SIMC幾年操作

係得呢兩樣

咁仲有咩問題先

佢同爛瓜其實兩邊鬥賤

初段都打得唔錯架
之後SIMC 又話要打三國又話邊個邊個打得唔好先開始出事
Dpoy LA有一票
回顧SIMC幾年操作

係得呢兩樣

結果今年變返袋底泥

佢的確做得差, 最撚差咪係續MELO同畀左個no trade clause佢玩死自己囉
成日話禪師迫人玩三角戰術, 但有冇諗過knicks根本係冇戰術
melo接親波就無限jab step個個睇佢單打, 仲講乜撚戰術
防守又垃圾, 每個教練都鬧不和, 有人風頭勁過佢又唔高興
講真, 隊波已經夠閪, 呢十五年淨係打過4次po, 3次一輪出局
炒埋襌師, 我相信隊波可以變返去馬大少年代, 閪無可閪
Dpoy LA有一票

成日都見有呢d鳩票出黎
季初個陣好好丁

上過東岸第三
個時仲即刻有文話NYK搵到贏波方程式
季初個陣好好丁

上過東岸第三

黃蜂上過第一
一線鷹第八爆上第二跌返落第十再上返第四
回顧SIMC幾年操作

係得呢兩樣

結果今年變返袋底泥

佢的確做得差, 最撚差咪係續MELO同畀左個no trade clause佢玩死自己囉
成日話禪師迫人玩三角戰術, 但有冇諗過knicks根本係冇戰術
melo接親波就無限jab step個個睇佢單打, 仲講乜撚戰術
防守又垃圾, 每個教練都鬧不和, 有人風頭勁過佢又唔高興
講真, 隊波已經夠閪, 呢十五年淨係打過4次po, 3次一輪出局
炒埋襌師, 我相信隊波可以變返去馬大少年代, 閪無可閪

岩呀入po正正係禪師黎之前,黎左之後就無入過
季初個陣好好丁

上過東岸第三

同潮打贏勇 ,話見到班年輕人兌現潛力一樣
季初個陣好好丁

上過東岸第三

【找戰犯】其實nyk今年個陣有咩問題? 又或者問連playoff都入唔到 應該入邊個球員數?

有Rose 補上咗上年控衛弱嘅一環
有Lee做防守 曾經一度上咗聯盟3分命中率之王
有jennings第6人玩波 佢啲場均助攻印象中都唔低

真係Melo? 定係Noah比預期退化得多?
根據NBA記者Marc Stein報道,多位消息人士透露,球隊球星杜蘭特計劃等待勇士完成今年夏天的其他所有運作,然後再與球隊進行續約。

消息人士透露,勇士內部人士認為,杜蘭特在7月底之前都不會正式與球隊完成新的續約合同。

根據此前的報道,杜蘭特將會拒絕執行系賽季價值約2800萬美元的球員選項,但他會選擇與勇士續約,且將會簽下一份低於頂薪合同的1+1合同。

仲簽1+1?唔係應該一簽簽4年咩

呢D大牌點會同你簽咁耐

下話

有咩依郁都可以走先

佢簽1+1 如果第2年option in既話之後就夠3年有bird right , 都合理既,留又得走又得。

有咩唔對路就即走

iggy走
過2年klay走埋
散band 佢都走了

我唔走呢咁?

得返me
回顧SIMC幾年操作

係得呢兩樣

一日有DOLAN係到應該都好難會好
回顧SIMC幾年操作

係得呢兩樣

一日有DOLAN係到應該都好難會好

今日有巴打話等23年,等佢自然死亡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞