[WB MVP]2017-2018 NBA季前討論區(16)

1001 回覆
3 Like 6 Dislike
法國只要基石開到聲 刀100%成功

又真係估唔到波縮唔OPT OUT

Real GM Jams Harden

做個順水人情

真迷河
唔睇好啦
2個都咁痴波

波縮其實唔痴波
只係佢冇波係手既話真係有D浪費
家陣佢同燈燈兩個都要波都唔知可以點玩
下年兩隊la鹿死誰手
下年兩隊la鹿死誰手

爭包尾

Real GM Jams Harden

Gorden Lou 波縮 黎緊仲有

發覺基石串錯自己名
唔睇好,換得CP3仲跑轟到?
明明pb+harden已經好好,追大前好過啦
Lou都橙 又返la了

但Nick Young分分鐘走
都係還唔到錢

肥佬唔追星就唔係肥佬啦
老實講用呢三件加個首輪就換到波縮肥佬好難唔狗衝

箭個啲叫走轟
不過始終唔覺得下年會入到西決
可以斷定艇放番個playoff 位岀黎一齊搶

橙 登登

做個順水人情

個人咁睇,莫雷係好似你咁講做個順水人情, 呢個交易係典型現在換未來,所以無話邊邊蝕

唔好看輕cp3, 有鬥心有腦有名人堂級實力, 我唔相信兩個相勝波既有腦球員會有夾唔到既問題。 難聽講句,高比都有人夾到啦

另外,pb係愈來愈勁+ 真夾哈登打法, 但pb天賦好有限,而且最重要既係,兩年後莫雷唔會比大約佢,我估計莫雷眼中pb 唔係一個去到all star level既人。 最緊要既係pb你cp3既吸引力,2018引唔到大魚
Molamola火箭 波縮嘅西決詛咒連鎖啟動
可以斷定艇放番個playoff 位岀黎一齊搶

金塊,燒鵝上位

潛力狼繼續潛落海底

個人覺得都係刺勇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞