[WB MVP]2017-2018 NBA季前討論區(16)

1001 回覆
3 Like 6 Dislike
關羽雲長做乜無啦啦被起底

佢自己po自己D嘢下話?
邊個po

佢自己po自己D嘢下話?

你地無睇過關平咩

之前好HIT架喎 佢係咁PO自己個仔上黎

開頭都好多人LIKE 後尾有班友批鬥佢 話佢ON99 之後就無再擺

U都比人起左

有撚

U都比人起左

有撚

夫子起底相
木狼選個新秀都幾得意

浪費他人光陰唔方唔得意
今天,凱爾特人球星IT更新了自己的推特,調侃了自己獲得最佳防守陣容選票的事。

「無論是誰投的我,你都是最懂球的,哈哈。下賽季我將進入最佳防守三陣。」IT在推特上寫道,值得一提的是並沒有最佳防守三陣,只有一陣和二陣。

佢同榮叔邊個防守好啲,好難揀
fat tom好唔等得咁
咁樣一野谷 最後一獲泡就好笑
fat tom好唔等得咁
咁樣一野谷 最後一獲泡就好笑

又trade?
據ESPN著名記者Chris Haynes近期在一檔節目上的報道,他的消息源透露,如果Anthony與nyk達成買斷,那就基本可以提前確認他將前往克利夫蘭加盟騎士。

Chris Haynes進一步說道:「我認為他很有可能在休賽期就完成買斷。」

中產

U都比人起左

有撚

夫子起底相

借問聲,四個正評係邊個比?無話想點,mark 一mark 低個名姐
據ESPN著名記者Chris Haynes近期在一檔節目上的報道,他的消息源透露,如果Anthony與nyk達成買斷,那就基本可以提前確認他將前往克利夫蘭加盟騎士。

Chris Haynes進一步說道:「我認為他很有可能在休賽期就完成買斷。」

中產

其實買斷,佢去第二度底薪,會唔會降低歷史地位?

中產

唔會 如果打主力既話

中產

而家個地位都未係太高
最多比人鬧下降薪痴冠
到拎左冠,10年後無人記得

中產

而家個地位都未係太高
最多比人鬧下降薪痴冠

買斷+底薪,究竟算唔算底薪

如果雙頂薪咪fatfat

中產

而家個地位都未係太高
最多比人鬧下降薪痴冠

有雙頂薪實力仲會俾人買斷咩
TRADE都TRADE走佢啦

中產

而家個地位都未係太高
最多比人鬧下降薪痴冠

有雙頂薪實力仲會俾人買斷咩
TRADE都TRADE走佢啦

有無人同我一樣覺得melo入騎都唔係話會提升到啲乜
[quote][quote][quote]據ESPN著名記者Chris Haynes近期在一檔節目上的報道,他的消息源透露,如果Anthony與nyk達成買斷,那就基本可以提前確認他將前往克利夫蘭加盟騎士。

唔明點解騎士會追逐MELO
佢哋進攻能力足夠
拎呢個防守黑洞又唔係射3分嘅 就算係板凳時間都幫唔到幾多 除咗可以比占占組兄弟團或用嚟招攬其他巴打如CP3之外好似無咩用

都好開心見到MELO JR又組隊
[quote][quote][quote]據ESPN著名記者Chris Haynes近期在一檔節目上的報道,他的消息源透露,如果Anthony與nyk達成買斷,那就基本可以提前確認他將前往克利夫蘭加盟騎士。

唔明點解騎士會追逐MELO
佢哋進攻能力足夠
拎呢個防守黑洞又唔係射3分嘅 就算係板凳時間都幫唔到幾多 除咗可以比占占組兄弟團或用嚟招攬其他巴打如CP3之外好似無咩用

都好開心見到MELO JR又組隊

如果真係買斷收低薪既話廿九隊都要啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞