[WB MVP]2017-2018 NBA季前討論區(16)

1001 回覆
3 Like 6 Dislike
點解頒獎禮唔整係季尾到playoff 中間
當係playoff 前放break
利申:Rose Fans

不過睇返小寶榮譽方面 ,差 FMVP 就完美

NBA Most Valuable Player (2017)
6× NBA All-Star (2011–2013, 2015–2017)
2× NBA All-Star Game MVP (2015, 2016)
2× All-NBA First Team (2016, 2017)
4× All-NBA Second Team (2011–2013, 2015)
2× NBA scoring champion (2015, 2017)

如果計有MVP + ALL STAR MVP + NBA scoring champion
史上有無 10個 ?
MJ ?KOBE?

冇冠仲夠一堆人食塵啦

呢樣你要問銀仔

呢樣你要問銀仔

Playoff前邊有人想去,個個都練波就算知自己輸硬比騎同勇都要做下樣
Westbrick MVP我屌你老尾
靠刷返黎既MVP

如果melo去騎 打返少D ISO 會唔會係一個高效2佬
雖然係刷,但成隊波肯俾佢刷數據而佢又真係做到,都勁既
okc續 羅拔臣4m
義海豪情價咩
okc續 羅拔臣4m
義海豪情價咩

QO黎咋下
okc續 羅拔臣4m
義海豪情價咩

QO黎咋下

未簽人已經112m
點續 起碼有8m掛

melo打少D ISO=唔識打波

佢打off ball先最勁

melo打少D ISO=唔識打波

唔會掛
參考下奧運會
加上同lbj打兄弟籃球又有加成
okc續 羅拔臣4m
義海豪情價咩

QO黎咋下

未簽人已經112m
點續 起碼有8m掛

有BIRD RIGHT, 同埋睇下咩係QO先講野啦
okc續 羅拔臣4m
義海豪情價咩

QO黎咋下

未簽人已經112m
點續 起碼有8m掛

但都基本上肯定唔會留
雷邊會同你出血
okc續 羅拔臣4m
義海豪情價咩

QO黎咋下

未簽人已經112m
點續 起碼有8m掛

但都基本上肯定唔會留
雷邊會同你出血

會比税先講野啦
前面有冇人提到Kanter個twitter?

政治難民唔係無原因
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞