“真”高質電器傢俱討論(23)

1001 回覆
16 Like 7 Dislike
差左個nanoe x , 得Panasonic 機先有x
同埋r 應該係冇wifi,要再confirm
Hansgrohe唔係全部都made in Germany, 自己落街鋪,睇啱款咪上網揾下有無平

能直運必㨂直運,有事退換都無禁煩
我再研究下
有冇清用過Hyundai 嗰部三合一風扇?睇返網上完全冇reviewPanasonic嗰部個樣又太樣衰,dyson d人又話廢

另外想問有冇人用whirlpool akr4071/ix 抽油煙機?消委會講到好好咁,又唔算貴
巴打知唔知Talis E 240係咪mig?
搵唔到資料
富士蝗係咪去北角渣華道果度睇就ok?
想問下抽油煙機邊隻款比較好?
我見有d係傳統有兩個抽風扇
有d好似幅圖果隻
落街鋪問啦
正正用緊而部
睇Netflix YouTube都冇咩問題,打機都正常
係唔知點解連唔到屋企Wi-Fi,
但又連到手機熱點,
叫過人上黎睇又話連到手機就唔關佢事
搞到買左個homeplug

同冇AirPlay,如果我再簡會買過第二部…
講開chromecast,有有人有睇netflix好細聲但睇youtube就好大聲的問題

以前用ps4睇都冇呢啲問題
多謝巴打
有冇巴打用緊Philips新出果部水機 6915?想問吓意見
用緊 6911,我估玩法差唔多
除咗兩日要換一次水同埋會產生一堆廢水之外
都係乜投訴
我見上面都講緊有廢水,啲廢水係佢過濾完嘅產物?會走返入個water tank到? 咁咪同啲乾淨水撈埋一齊?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞