“真”高質電器傢俱討論(23)

1001 回覆
16 Like 7 Dislike
我都係呢兩款度揀緊,咁聽落買LG好過?
冇咁易壞
我用mx4200連到
我拆開2.Rghz同5ghz做2個wifi名
跟住關左自動跳2.4ghz/5ghz

家電全部連2.4ghz
手機電腦電視遊戲機連5ghz
Simens 同lg 都一樣係薄身 個價都差喊多咁濟
我地都冇咩靚衫 平時慣左冇燙 本身冇著西裝需要
其實都係壞機先要打去CS 咁係咪LG穩陣d
想問下有冇巴打係日馬買過TOTO 水龍頭同恆溫沖涼龍頭?
想知香港d 水喉岩唔岩用
日馬買平好多
用緊lg 洗乾8.5/5kg
轉緊就唔嘈,但入水好大聲
用洗加乾啲衫都幾巢下
而且會縮水,特別係牛仔褲
唔知西門子有冇同樣問題

cs我覺得不相百仲
LG雖然話垃圾,不過我都打得通

西門子就打左3個鐘

但lg要維修期要排到一星期後
西門子1,2日就來到
唔知係咪疫情影響

LG就有app連,你知道幾時洗完
西門子唔知有冇
咁講 睇黎 LG好d
lg 可以淨spin架,你開著機乜都唔扭,揀轉速就係spin
想請教巴打,開Philips water個app add device嘅時候 ,部電話係連去屋企wifi 還是Philips water個wifi?

Router已經熄左5GHz wifi, 部電話係連去2.4GHz, 但係打開app都係當前沒有設置wifi
首先手機連去router 2.4ghz wifi
然後你部水機要跟佢指示長按safety lock同150ml 3秒,部機個wifi燈先會閃下閃下
跟住入返你手機連router嘅wifi密碼
跟哂步驟都係唔得
水機有著wifi燈,而電話亦都一直連住2.4G wifi
想問下820高嘅洗衣機有邊部性價比高?
想請教各位 花灑系統有無人用Kohler 出旺角見到K26245T-4-BL 但見大部分人都係用hansgrohe
抽油煙機同石油氣爐雙頭有無好介紹
google過想用Rainfinity既shower head
我想問散買既話shower rail, shower hose同bath mixer係咪只要買返hansgrohe同一隻牌子就可以砌埋一齊
Built in 剩焗爐有無推介?
睇左幾個post都無人講
唔洗蒸爐 女朋友成日焗蛋糕
聽講蒸焗唔好用會另外買個水波爐

以前舊屋屋企人用Baumatic 正常無特別好用
有無咩介紹

水波爐睇緊買toshiba 定sharp
水波蒸野 同 100度蒸野 有無好大分別?
好多部都係蒸焗 驚買蒸焗2用焗蛋糕效果唔好會被人屌
全部都有出淨焗爐喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞