“真”高質電器傢俱討論(23)

1001 回覆
16 Like 7 Dislike
咩叫好先?
講襟用買番啲大牌子 TOTO呢類
講設計要揀意大利野 去駱克道行個圈 香港買到既牌子都係晒到
西門子 (細s) / Panasonic (大p)
Panasonic 的話要清走所有廚餘先
佢個去水係無泵既,好易塞
咁都煩
西門子60洗碗機隻SN23HI60CE 同 SN23HW24TE究竟有咩分別
淨係多一層餐具同唔同色?
LG 洗衣機值唔值得買埋乾衣功能?
二合一就買Electrolux ,多年幾保養。L 豬你要撞手神
洗衣機買Bosch嘅話, 水貨同行貨價錢好似差唔遠, 咁樣好似買番行貨好啲?
一樣咁易壞, 冇分別
黎緊砌BOSCH 嵌入式蒸/焗/微
大家會點㨂個組合?

1 - 高温自清焗爐 60cm + 蒸爐 45cm,唔要微波爐
2 - 微波焗爐 45cm +蒸爐 45cm
3 - 蒸焗爐 45cm + 隨便微波爐
4 - 微波蒸焗爐 45cm

各有各好 想睇下大家有冇心得分享下
我都研究緊買邊部,有冇用緊twin dos, 想知有冇用
懶人恩物
Bosch 訂貨小心d船期,部45cm蒸焗爐我由2月訂個時話4月頭到。到而家都未有貨番,每次問佢都只係答你可能下個月。再問就話2月至而家一批船都未落過
岩岩先經importappliance 訂左部serie8 洗碗機
依家講完都驚驚地🤣
Importalliance係外國訂可能唔係跟Bosch官方代理隻船? 可能仲快過我
我上星期cancel order 去返香港網站買,一個星期即刻有貨, 19k Siemens 45cm combi steam oven 有2年保養。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞