“真”高質電器傢俱討論(23)

1001 回覆
16 Like 7 Dislike
有冇人試過買siemens 陳列品? 有冇伏
同埋德馬買blanco 依家運費要2400。有冇辦法平啲
有無高質拖板推介?
我見淘寶有,寫住原裝德國入口。假設係真,都好平下。不過連登唔可以提淘寶,係十惡不赦,所以答案係無計要食貴既運費。
有無ching可以畀啲意見我?有一間主人房同2間細房,只有冷氣窗台位,唔想裝窗台機情況下有咩選擇?主人房想要一匹淨冷,三菱MSYGS09VF係咪好選擇?兩間細房如果裝一拖二係咪hitachi?定係分開2部窗分?窗分既話就係panasonic/rasonic? 我見窗分都貴貴地。btw細房好少開冷氣,想平平地但少獲氣既選擇。唔該各位ching。
咁點知佢係真定假?我寧願比貴啲 起碼有保證 一係就買其他牌子
係喎,我真係有啲心郁,想買,不過要承擔運送風險。
佢聲稱有入口報關稅單,呢啲野真係睇買家信唔信。所以我都只係講出平既渠道。
搵唔到… 有冇啲咩祕技
細房gs07, 或等7月尾Panasonic r32窗分,但最細得1匹
唔該哂肚腩巴。想問下窗分同gs07你會點揀?因為兩間房啲冷氣真係好少機會開,宜家好苦惱,又驚panasonic啲機好易有臭味。
你意思係搵唔到tb有賣定係咩?
搵唔到平既。唔好意思
如果tb,你打blanco就會見到,呢兩個係我mark左似係信得過,同埋肯打木架送貨。不過佢地唔會直送香港,你要搵集運,我搵果間送上門計埋都係500幾蚊運費。不過都係果句,我唔知佢係咪真貨。
我當年都係德馬買blanco, 不過係不鏽鋼款,我覺得正過石盤。又唔怕運輸時整爛。
明白晒
少成點
裝窗口機囉
窗分同gs07比優勢係邊先?
因為無人訓果2間房,間大會有人黎過下夜,我估一個月開一次最多。唔裝窗台機既原因係其中一間房個窗台位畀主人房偷左位。所以果間房只可以裝分體。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞