“真”高質電器傢俱討論(23)

1001 回覆
16 Like 7 Dislike
唔該晒師兄,因為我會買洗衣乾衣機,LG算平,功能又多
佢識自己磅衫去計洗加乾衣要幾耐
可以耐到4個鐘
不過真係乾嗮唔使再晾
另外連wifi可以提你幾時洗完
另外我都常用39分鐘快洗
想問下
要乾幾個鐘 用電量會唔會好勁?
睇重量
最長洗連乾4個幾鐘
耗電冇詳細研究,因為有其他電器,好難單一計
同埋我屋企冇太陽直射加埋要返工,所以直接洗連乾(係攞走一兩件唔乾得嘅走)
大家有冇買過samsung 洗衣機 有咩評價
本身諗住直接買LG 12805v3v
但俾百老匯個sales用成個鐘說服我買samsung機
佢個bubble洗衫好似真係乾淨啲
同埋熱風清新呢啲功能都係吸引到我既
但俾咗錢之後依家係度諗samsung會唔會好容易壞
條sales係咁話lg啲機唔值
上網嗰啲全部都係打手
好撚淆
正常兩部韓國嘢應該差唔多
但係好肯定就係三星佣金多啲
我都覺得係佣金多 所以先sale到咁
因為佢獨家發售(唔係百老匯,係豐澤,打錯)
早知唔諗咁多直接LG
就希望佢用到六七年啦嗚
Panasonic
用過13A 2800W
13A黎講效率好好, 後尾搬屋用過第二隻火數大過佢都唔夠佢好
佢個面又特別易清潔
Whirlpool 又如何?
經過ikea 見到佢啲款靚仔咗
未用過唔知
不過都係官方答案
除咗4S唔敢推其他惠記
速熱電熱水爐除左樂信之外
仲有冇其他牌子好
前日起the club落完單
居然同我講話後台set錯數 係冇貨
話要6月底先比到貨
明明我問過電器鋪話訂都係5月中有貨
同你一樣,又係用唔到煙通式
喺bbe試過右邊支那製,都幾嘈
同明火距離一定要有750mm
左邊好似日本製,係咪會好好多
The Club仲仆躬過buxxx pro,屌佢老味,我買左部洗碗機,平出面3舊,佢老味話標錯價!
咁最尾點?就咁退款當冇事?
係,仲屈我落唔到單,但信用卡又過尻左數!
咁都有得屈?一落完就會有訂單記錄,佢地刪鬼左?
話付款唔撚成功
日本製靜啲
請問三菱電機變頻分體一匹係咪揀GS09VF 會好d?

利申: 舊年裝修個陣廳都係用電機變頻淨冷感覺幾好
今年想換咗房個部 (前業主) 格力 廢廢 窗口機
要派頭,大金
要內置wifi app, 電量monitor, 新款Panasonic大機rz , lg
要易清潔,易拆,細房都可用,三菱電機
要平要更易清潔,美的all easy pro
要測試凍結洗淨會唔會臭,日立新420機
睇下你有冇咩特別要求
gk18 係一部乜額外功能都冇嘅冷氣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞