“真”高質電器傢俱討論(23)

1001 回覆
16 Like 7 Dislike
Day&Day 睇吓,我未用過,經濟實惠應該得佢⋯
我買日立要睇左位夠位入先比買

你睇下三菱有無咁既 service
你肯搭棚搞就咩機都裝到 除左電即熱
有冇人用緊laurastar部掛熨機
睇個sales幾下就熨好一件好正咁
想買laurastar lift Xtra
https://www.fortress.com.hk/en/en/product/lift-xtra-steam-generators/p/BP_12491396
手提果部好似純粹用黎消毒唔同野黎?
想問有冇人有微波焗爐/焗爐推薦
3M痴牆
用緊Samsung DP609門鎖
想幫屋企人換埋電子鎖,除咗我用緊個型號,仲有無咩型號好用?
dr718
Lockly呢?
成日睇到人講三星鎖好易壞
laurastar係勁不過好貴(唔係手提嗰部)
amazon uk應該會平好多
同埋睇埋panasonic/philips/tefal二三千幾蚊嗰啲壓力蒸氣熨斗先再決定
呢啲相對平過laurastar但係可能已經做到你想做既效果
有冇內手過LG K9個部吸塵機,有咩評價
我用咗2年未壞,1年半多啲換咗1次電
咁捱得 我見fb個電子鎖group話半年到已經要換 8個月已經係好盡
我都係一年換一次

用咗三年幾未壞過
睇下好唔好彩
正如用dyson一樣,我用咗2年先壞,由預約計起大約2個幾月就收返部機
但有啲人用2,3個月就壞,整又整3,4個月
第一個post話電視買罪大惡極而家睇緊, 想問sony比起lg三叔有咩優勢? 我見55吋OLED都大約貴3-4k
609真係好睇手神 除咗電問題 仲有WIFI 會斷
雖然個樣真係好好睇同韓國造 不過揀返穩陣啲好
買了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞