“真”高質電器傢俱討論(23)

1001 回覆
16 Like 7 Dislike
bosch 不嬲比electrolux高一級
價錢反映左啦
電視啲high-end model水貨除時平一半有多
我覺得有so喎
同埋水貨買samsung/lg功能上同行貨無分別
水貨sony係mic…

啲人話有明顯分別
ia 網站價錢已包運費,未幫襯過ideali,一直以為網站價錢同ia 一樣包埋運費,今日先知唔包⋯
siemens 德馬買好平 壞左直接換部新
現成衣櫃有冇推薦
我買部單頭係
未開始用, 但好靚仔 睇spec都唔差
想搵收納式飯枱,有冇推薦?
有冇人用過呢款?

https://italo-moda.com/products/milano-意大利進口-44-186cm-開合餐檯深度80cm
德馬要用代運有冇話邊間抵
我想係德馬買80cm/90cm flex induction hob,全部都唔送香港….得60cm送,但60太細。煩惱中!可能要買返panasonic日制行貨。
有無人用過日式既電磁爐,下面有得燒魚果隻?
呢隻有電磁爐+電陶爐+迷你焗箱,電壓200v,好吸引
我買45cm可以直送
要轉運就唔抵玩
想問下有無巴打試過cut 短hansgrohe 雨淋條杆 想知係咪就咁cut 就用到 想裝但發現個位唔夠高
佢兩邊頭都係接頭黎, 就咁cut真係用到?
我估要焊接/加配件駁
唔知
之前上網見過人話得 所以睇下依度有無巴打親身試cut 過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞