“真”高質電器傢俱討論(23)

1001 回覆
16 Like 7 Dislike
睇啱中左2款抽油煙機, 星暉 Lighting LG-480S7 同樂思Garwoods HT3678SG, 但又唔係d 大牌子, 唔知有冇巴打用過呢2個牌子, 好唔好用?

星暉 Lighting
https://hkele.com.hk/LG-480S7

樂思 Garwoods
https://hkele.com.hk/HT3678SG
有無用開miele洗衣機? 想知襟唔襟用會唔會好易壞 因為好貴 想睇下會唔會用到10年以上
冇用過光波爐
但我覺得蒸焗爐都好夠用 蒸野冇傳統用爐蒸咁快 但勝在夠方便 一次擺幾碟餸入去
同埋啲Size好standard 壞咗換機都易啲
頭盔:對光波爐冇乜認識
用到留俾個孫都得
請問下大家廚房濾水器 座枱式B&H 定Doulton 係咪都差唔多? 打算買個款係有獨立出水喉

主要只係用黎煮野食用,飲水買左philips RO.

前提係要不斷續佢個plan,如果唔係壞起上黎啲parts貴到可以買部新
利申睇babycondom講
知唔知個plan幾錢
sorry 我都唔知我見人哋講要幾千銀
加Apple tv😅
最近搬屋,請問有冇迷你雪櫃推介?可以細過單門雪櫃,放飲品only
smeg
本身一年
上網買定登記送一年
3000 3年
8000 8年
久唔久有折平幾百咁
想問下西門子嘅洗衣機質素o唔ok??
如果想買部apple認證支援airplay, 仲可以amazon買roku tv, 但筆直許可就一定係apple tv
miele認第一 西門子/棵樹應該可以認第二
級數差好遠啦
洗衣機黎講西門bosch係同LG差唔多級數
價錢都差好遠
LG售後好似真係馬馬 變咗要買手神 但有wifi可以揀programme係幾正嘅
電子
咪撚用 yale
用緊 mini 4s 冇投訴
淨係想前面排氣
想問問想一機多用 翻熱同埋蒸野多 應該用水波爐定蒸焗爐好?

另外洗碗機有無推介

Build in pro. 好似有教點分蒸焗同水波
Between 用緊 mini 4s
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞