基本上台灣取消港澳條例已成定局

522 回覆
561 Like 91 Dislike
唔係台灣人 但企係台灣角度幫人諗埋野
好彩你識利申奶台
當交學費 鬼叫自己on9
哇 恥笑721受害者
班友先可能係5毛/1450反串 講野完全冇邏輯 一味屈毛
我唔明點解咁多傻仔仲以為係五毛帶風向
台灣政府做得咁撚明顯都仲睇唔出咩
唔奶代唔代表支持中共,所以一定冇五毛借呢件事撥火分化
支那人就是國恥
會員編號#281306

條友係高級五毛嚟,平時就扮曬嘢撐香港人,鬧五毛(實質都係自己人),順便屈毛(香港人),同埋一到關鍵時刻就

台灣單嘢已經出賣香港人,香港人俾人蝦到上心口但係繼續奶台,仲話係五毛出嚟分化(毫無證據屈得就屈,實質係自己老作),前因後果都分唔清,繼續損害香港人利益
可以參考吓二戰美國點對付留美果班日本人
無崇亦唔會太踩佢。

以前打機係見識過台狗低質成點。
但都唔會當所有人都係咁。

不過今次見到佢哋連個政府都咁雙重標準,就真係唔存在任何特殊好感。
支那人就是國恥
會員編號#281306

條友係高級五毛嚟,平時就扮曬嘢撐香港人,鬧五毛(實質都係自己人),順便屈毛(香港人),同埋一到關鍵時刻就

台灣單嘢已經出賣香港人,香港人俾人蝦到上心口但係繼續奶台,仲話係五毛出嚟分化(毫無證據屈得就屈,實質係自己老作),前因後果都分唔清,繼續損害香港人利益
中共扼殺香港自由, 跟大陸一套, 其他國家取消優惠待遇好正常, 附合當初攬炒原意。
依條廢人
廢到無point俾我笑一句肉酸就full block

真係玻璃心
其實取消港澳條例都合符佢哋國家利益嘅。不過對我哋嘅影響就係冇得隨時隨地咁去臺灣旅行。
屌你老母 柯唔出屎都講成個星期
邊撚個炒黎炒去呀
呢幾日查證過1450啲野
其實佢地對個個都係咁
包括自己國民,有理無理屈咗做中共同路人先
相信做慣做熟
海外返去嘅台灣人最慘,俾人當病毒批鬥

然後同一招對付王喜,就出事了
當然佢地唔會覺得自己出事
什至覺得自己好正確
加上烏克蘭做人板,中共5-10年內九成九唔會打台灣。

香港人正式成為Condom。
台灣被中華文化影響太深
大一統只係時間問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞