基本上台灣取消港澳條例已成定局

522 回覆
561 Like 91 Dislike
係香港人一向都無視一件事。
就係台灣人本來就對香港人無咩好感。

係香港人一相情願,覺得係自己人。

所以,修正返就好。

就正如前幾個post 都有講,其實大家都冇欠大家啲咩。一廂情願覺得什麼策略伙伴之類。
你都識講嘔心黑心虛偽
我就唔睇好有好結果
中共唔打可以收買
真打都唔見佢地有幾願意保家衛國
台狗個價
1毛都比多啦
垃圾賤種地底泥
係呀
就算台灣仍然100%撐香港
都唔會對中共破壞香港構成任何阻力
依個post 都係講下台灣嘅政治現實
不過上面班人未理解到
以為我想搞分化
你哦乜撚野姐
取消港澳條例乃走向獨立的一條必經之路
相對嚟講就一定係啦
你叫班成日叫台仔做 "手足" "手足" 既連登仔情何以堪呢? 碌鳩未發育就俾台仔政客利用了, 但連登仔仲當台仔係 "手足", 人地台仔政客實係度陰陰嘴笑
是撚但啦
我係移都去美澳加啦
邊個想去你鬼島
台灣其實一定要咁做
而且咁做就算影響台港關係
至少可以正中中共軟肋
noted with thanks
垃圾生蕃地方
佢小學雞黎, 淨係識 "五毛" 兩隻字, 無分析力架, 你無謂浪費口水
on9,咁又唔好屌?
而家係班成功落咗地嘅人幫手留難想落地嘅人喎

而且我哋理應係當蔡政府唔幫香港人嘅時候要令佢選舉落敗,而唔係再踩一腳香港人嚟幫綠營拉票
點呀你 自視過高
無嘅,認清事實咪走囉
一星期前我都仲當佢地手足
藍海戰神 其實講乜野都係嘥鳩氣 你而家同我搵一個歡迎香港人去台灣嘅台灣人嚟睇下先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞