基本上台灣取消港澳條例已成定局

522 回覆
561 Like 91 Dislike

笑到我傻
呢單嘢大把人爭住跪
台灣屌人先喎ching 你係唔係倒轉咗 人哋王喜比人隊爆emotional 咗 佢之後有公開道歉 台灣呢
係,fb ppt lihkg全部都係五毛,冇真人
台灣當然冇5毛啦

人地軍官收咗20萬台仔就賣國家機密㗎啦
係,台灣,香港 五毛係絕對=零
你唔講下佢又話通緝又話襲擊又貼人黑白相,仲要陽性仲戴住個血口罩周圍行?
流個鼻血咁樣反應,合唔合比例呀?

佢本身做白卡野,只係個人行為,係你地將呢件事推到去港台衝突呢個level。台仔根本唔撚識王喜,係你地將件事發到大一大,台仔先知有王喜呢個人。

由你最後一段,我就知唔止台灣,你地對住其他國家都會成個crybaby咁,搞到神憎鬼厭,連英國加拿大都收緊,我都唔知香港人仲可以走去邊
有軍官賣機密=台灣冇五毛
原本仲考慮緊去台灣
我去英國唔撚好?
以後旅行台灣都不了
淨係會去日本
crybaby
而家邊個開火先㗎
係咪王喜自己帶病飛去台灣賣gv啊?
你搞清楚先後次序先
btw 講故事比你知
唔堅持自己底線嘅猶太人
係二戰前嘅歐洲已經變過街老鼠
你而家唔堅持
香港人淨係會淪落為單純嘅政治籌碼
香港民族? sorry 利益到 即刻話你係中國人

因為睇清咗香港人冇原則, 好恰
所以未來先會放心賣

要自比係民族
唔該就有返民族應該有嘅原則
人地都主動賣國
仲叫5毛
佢有民進黨大力支持
賣埋總統行程都係判3年咋
人哋主動賣國唔係五毛=台灣香港連登冇五毛
繼續spin
oh 原來係劉仲敬信徒
唔怪得講嘢完全冇遠見又缺陷國際政治觀
係我浪費自己時間同弱智講嘢
我錯 sorry
留意番係陳時中同佢班friend帶到族群先 你唔好再為咗同台灣辯護屈鳩香港人得唔得
老實講香港人咁撚冷漠 你唔撩打交先有撚人so王喜咩
你都幾天真。
陳時中都唔想tune down,出晒面插王喜。

唔係覺得真係無目的地發難下話。
佢睇劉仲敬㗎
唔好浪費時間啦
佢唔會離開個粉紅色泡泡㗎
咁就緊係香港人開火先
台灣人根本唔撚識王喜,有乜撚可能會開火呀
要搞清楚先後次序嘅係你

唔使講故事喇
王喜流鼻血嗰日,仲有閒情逸致擺野喺褲浪位自拍,然後你同我講猶太人故事
唔該自我感動都要有個限度,唔好下下都上升到民族呢樣民族嗰樣
走住黎屌正一廢物

笑撚到我仆街
賣埋總統府藍圖都係判3年
下次係咪歡迎中國打手拆香港人檔?
橫掂輕判㗎啦
第一日上網?近排?舊登時期已經串緊啦,你去4chan 5ch PTT一樣係咁,全部都係互串互屌互cap圖,講政治不正確地獄笑話,有D真心膠當咗係主流民意,好重視呢度D發言……做乜野姐,網絡工作員請咗個80歲定10後

呢度網絡垃圾站黎架咋咁緊張做咩

點解成日有外人覺得香港自視高人一等,毒撚地方黎架咋,你想有幾多和平理性討論呀
點都有人跪有人唔跪。

問題係跪緊台灣果班,對台灣就碌撚,對唔跪嘅香港人就兇狠。

為咗奶台,是非不分。
Okay Okay
寶寶您說的都~~~~對🥰😘
留意返係連登有人開post講到王喜比人襲擊,跟住越黎越多香港人講,先傳到去台灣度
經過今次單野唔會再去
去多兩次日本算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞