基本上台灣取消港澳條例已成定局

522 回覆
561 Like 91 Dislike
你條柒頭重要係社會分等級,而家係到扮正義?我唔知你係唔係台灣?台灣從來都係因為節墮先去嘅地方。
都唔明成日跟住外國講香港人係間諜係咩人 咁樣害鳩自己人 信都白痴 就咁移民過去可以偷到咩情報 限制唔俾做某啲公司或者政府工就得喇 九唔搭八
咁撚蠢咪再走去害人啦 明眼人根本幾年前就睇清台狗本性 好撚心死撚左去台個班垃圾咪再去其他國家
台灣從來都係着草去嘅地方,幾時變咗移民嘅地方?
我點歧視越南人,人地係血盟戰友,你香港人係啲咩,但係人地dixie白人兩次大戰都有為合眾國流過血,大仗小仗都打過,到而家都係美軍主力,地位高過越南人有咩咁出奇,你條友咩都冇貢獻過,就走去歧視人地真正出力流血既,咪仲仆街
所以我不嬲都唔明點解咁多港豬吹到台灣咁好
之前調查仲要係頭幾想移民國家
中國都幾肯定會攻打台灣
仲移民去其實係on9
而家一定係走去歐美加拿大
台灣去旅行就可以
嘩!好撚偉大啊!美國人嘅patriot! 其實你去過美國末?人講你又講,military 入面 dixie flag 已經唔可以display,佢哋唔係outcast, 咁佢地你咩? 你幾時開始推salvery 嘅agender? 仆街!!!:!
你唔叫台灣人red neck, hill billie, 咁你叫佢咩??!!!!!
打過杖就有光環?咁nazi 呢?你都on 99!!!!!!! 香港人無貢獻? 被你地D生蕃係香港逃出全界已徑係貢獻,重末提香港要養大你e班支那人,養撚大去撚咗台灣重要阿G阿咗!香港以前無責任收留你老母老豆!!!!仆街。知唔知咩叫grateful????小你老母!!!!!
我講緊係dixie南方白人,即係你最睇唔起嗰堆,從來唔係講緊邦聯旗,就算係佢地係outcast,佢地同佢地祖先都為合眾國奮戰流過血犧牲過,有唔多人都係退伍軍人,因為心理障礙無法重投社會,結果就俾閣下視為賤民看待,我就唔知閣下為合眾國同自由世界所作既貢獻有冇佢地咁大,唔好複讀一啲sjw理論就真係以為自己好高級,就去睇唔起人地。人地黑人都係叫你做chingchong咋
香港人始終都係賤民心態

當政治人物係皇帝咁 賢君政治

唔好得罪天子
我就係睇唔起佢哋!你唔好係度扮正義啦,on99, 你連red neck 同 hillbillie, 末了解就學人comment, 你講二句就知你咩料啦,學人comment 美國!美國去過末呀?學人叫chingchong....., 屎忽鬼……,除咗你叫黑柴nigger之处重可以叫佢咩呀?知唔撚知呀?除咗越南人之外,知唔燃知重有好多菲律賓人係navy?全部都係chingchong 呀, 小你老母......
自由世界就係反racial discrimination, 講dixie 就係 racial discrimination, salvery, 知唔知美國打過civil war 呀? on 9 仔, 知唔撚知點解要打civil war呀?唔撚識又學人講!學人講free world, free world 係冷戰用語嚟,無乜人用哪,知唔撚知?傻西!
香港仆街就係因為你咿種人啊,猶大!!!!!你去西門町表演打飛機比台灣佬睇啦,盲毛,不學無術。
你一個未參過軍既人係度睇唔起美軍兩大主力之一,笑死人,我唔係係度懶正義,純粹係笑緊你咋,柒頭,你以為笑下人地redneck同hillbille就好高尚,殊不知計人數計貢獻,你連人地十分一都冇,以為住吓市郊做個普通工薪階層就高級過人地,閣下都係收一收皮先。我冇興趣一邊複讀sjw嗰套,一邊係度用種族歧視言論標簽人地。越菲裔佢地之所俾人叫chingchong,全因你呢啲不知天高地厚既華人所累既,唔好大家嗰樣係洋人眼中相近,就以為平起平坐先得㗎,你呢種垃圾華人連幫佢地挽鞋既資格都冇
嘩!大開眼介,-個好醜都末識分嘅仆街!我自問我係美國多基會過其他人,因為我係香港人,你被人其視就因為你柒!知末?on 9 仔!學人講美國!!!九唔搭八!扮親戚!吊你老母!睇你條撚樣連rotc 都末撚知,學人comment military....
你e班台灣人就係美國嘅附類,要固尻你,你班撚樣就同大陸串通。不過鬼佬都知你哋麻撚繁!
蔡英文治下新增的國安審查嚴到好難過到而且好無理
實際上馬英狗做總統時都無郁香港人

空心菜係口講幫但投毒,暗器,槌仔狂郁香港人
綠箭成日9UP國民黨當選台灣同香港玩完
自己查台灣歷任總統列表, 民進黨係得兩條友撈過總統

而第二位就係蔡英文
口講幫香港但用政策勒死香港人
反而馬英狗在位時無追打香港人
佢話你有國安風險就有 冇無罪推定
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞