究竟香港幾時先可以消除「左行右企」呢種on9觀念

551 回覆
109 Like 973 Dislike
香港幾時消除你呢啲垃圾on9仔?
只有大陸狗好似樓豬呢種人先鍾意企係度阻撚住後面
由自己做起企左邊先,我就係咁
話無分別班友係無搭過地鐵定點撚機

真係未試過遲幾秒無趕到嗰一班,然後遲半個鐘到?
505輕鐵無追到,下一班10分鐘後
西鐵無跑電梯,下一班4分鐘後
東鐵已經無得衝,下一班7分鐘後
k巴又無跑到,下一班十幾分鐘後
定你班撚樣好似林鄭咁,唔搭地鐵?
你肚痛衝緊返公司果陣就唔係咁諗
前面條友企係度保證你屌晒佢祖宗十八代
每次見到d人爭住企右邊就好想笑
左邊空哂冇人行上去

哂dd力行上去都怕攰
真係冇鬼用
見到冇電梯得樓梯 寧願行到老年咁遠搵電梯都唔行樓梯 正一垃撚圾
由自己做起企左邊先,我就係咁

由自己做起右邊狂頂前面迫佢行,我就係咁
咁撚鐘意行就死去行樓梯啦

呢個post 都幾多大陸五毛 留意下 好似上面呢隻咁 係只回覆 無開post
呢個post 都幾多大陸五毛 留意下 佢地都 係只回覆 無開post
成班小學雞都無進步喎

由高登 講到 連登, 都仲有成班 on 9 無視啲研究同理據

一味企硬話兩邊企 會係阻撚住一小撮人行

明明自己先係自私嗰個又走去老屈兩邊企既係自私

連提升整體率既概念都無 就見到你班垃圾係幾撚咁自私

兩邊行慢過兩邊企
比數據比研究喇柒頭
班五毛好想消除晒香港文化
樓豬都係收皮啦 有d線要等7,8分鐘先有一班 遲一分鐘已經影響好大

見到真係就走既話,其實兩邊d人都會一齊行
未見到班車走就話一兩秒重要既唔該平地行快兩步
同埋你用0秒轉車既時間黎預出門口,識著你真係慘
唔係好幾年前研究過企實兩邊係快啲咩
個trail 係倫敦holborn站做, 唔比人行
(香港 倫敦 stockholm 地鐵同一個集團)

話因為當一邊有人行時, 會好似塞車咁因為骨牌, 少少動作就會做左好多lag
行幾級樓梯好似要佢去死咁
咁撚怕攰咪出街啦
唔慣就死番大陸啦

Agger

你遲幾秒有無諗過中間有好多因素,唔係淨係扶手電梯
例如你次次換衫或者用廁所嘅時間係唔係一樣 諗下你自己講嘅野啦
樓豬都係收皮啦 有d線要等7,8分鐘先有一班 遲一分鐘已經影響好大

7 8分鐘一班既話條梯應該空到仆街啦,唔係討論笵圍
我依家一撚定係企中間
行你地老母閪

追post啦屌
正路香港嘅唔扶手電梯唔係俾老嘢用
本身弱雞身子好心就去搭升降機啦
又要阻撚住曬條唔
妹吓妹吓唔撚左又唔撚右
香港啲扶手電梯又唔撚係慢
特別係商場狗鐵個種

立法禁止可以用2蚊嘅老嘢嘅人用扶手電梯
或者要求老嘢再培訓如何正確使用扶手電梯先最好

你老母啲老嘢上到扶手電梯頂要行都可以妹吓妹吓
又唔諗吓後邊個個人因為部電梯幾撚快推到佢上頂
但前邊有個老嘢頂住佢搞到仆住出去個種感覺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞