關於誤會鄺俊宇先生抄文一事

959 回覆
71 Like 1410 Dislike
有冇人有樓豬d大作品,好想睇下

http://forum.hkgolden.com/view.aspx?message=6232012&type=SY&page=1
舊作

唔識欣賞
希望樓主今次可以認清自己既實力
只係一般狗屎垃圾都寫得出既野黎

把口好賤
睇到呢句 笑到仆街
支持樓主
真小人偽君子- 珀屍

屌人無病呻吟好煩, 點知自己創作既野同人地一樣, 即係自己都無病呻吟好煩啦

仲要上綱上線屈係FACEBOOK唔公平係因為fb已經係人地地頭
而漠視整件事既真相

到比人踢爆仲要死橕, 好撚嘔心

紅線, 明明係樓主自己小人之心去屈人抄野 ; 人地都冇諗過要屈你, 你已經判定人地會屈番你轉頭, 根本心胸窄到仆街

當初樓主見人地出文時間比佢遲, 就咬定人地係抄佢野
到發現人地出文時間比樓主早, 樓主又話人地會屈番佢轉頭
屌你老母, 你贏撚哂, 輸打贏要到咁撚樣

總結得幾好
其實你係咪以為得你諗到幸褔係自己定義

好柒,柒過關家姐
只係覺得 樓主除左神經過敏外冇做過任何野

易地而處 將心比心 我相信自己都會咁諗

唔係話呢個行為係岩 但樓主既缺點最多都係魯莽 想表達自己鬱結同難受

而呢個好大可能係樓主第一個屬於自己有呢種規模既故事,所以想突出(5萬字)

咁樣比人放大佢既過錯,你話我大愛左膠都係,我實在不敢苟同連登仔咁樣既態度

正評比樓主承認過錯

我地幫緊樓主,做得作者遇左俾人批評,所以請一切屌柒樓主

冇做任何野都講得出?

屈人幾獲喎
1. 屈鄺俊宇抄野, 公器私用
2. 屈鄺俊宇寫野無病呻吟好煩, 最柒係樓主寫既野都係無病呻吟好煩
3. 到柒左啦, 仲想屈鄺俊宇將會話樓主抄野

條珀屍要自我澎漲到幾大??
睇樓主回覆,乜撚嘢共勉之,真係笑柒咗
好撚柒啊連登仔 你地問心開壇至今炒左幾多次車?
自視過高 好小家
樓主比人督爆就話鄺囝會反咬返佢抄襲 完美演繹跌落地拿返渣沙
公道自在人心
明眼人一睇就知係移花接木
有冇人有樓豬d大作品,好想睇下

http://forum.hkgolden.com/view.aspx?message=6232012&type=SY&page=1
舊作

唔識欣賞

對於係兩登出既全書面語故仔(包括對白) 我都係唔識欣賞
咁快收皮
另外,鄺囝本人回應表示「好震撼」-(樓豬, 2017)

加返citation先,好驚比人屈

應該比埋credit 鄺囝

鄺囝理撚得你咩,佢d文章比咁多人share

點似得樓豬見到個share 就high過打尿震磨拳擦掌咁禁入去睇下邊個咁識貨
抄車
樓主,我都好明白作為一個文字作者既心情,其實無論做啲咩野都係一樣,當你辛辛苦苦用心製作左一啲野出黎,覺得好興奮,可以同世界分享,但係竟然撞到咁多巧合,見到同自己內容相似既野,第一刻都會產生呢個被抄襲想法,我覺得係好正常 只不過樓主係太過比自己既感覺去決定自己既行動,先會發生未有足夠證據就指控人既事
btw.就咁睇左樓主你果幾張圖,你啲文章應該都幾有趣 本來想撳入去你FACEBOOK睇多啲,點知你已經 DEACTIVE左
樓主會唔會仲有其他放文既地方
咁快收皮

岩啊 應該引多啲傻鳩連登仔中伏先引佢地大炒車
樓主,我都好明白作為一個文字作者既心情,其實無論做啲咩野都係一樣,當你辛辛苦苦用心製作左一啲野出黎,覺得好興奮,可以同世界分享,但係竟然撞到咁多巧合,見到同自己內容相似既野,第一刻都會產生呢個被抄襲想法,我覺得係好正常 只不過樓主係太過比自己既感覺去決定自己既行動,先會發生未有足夠證據就指控人既事
btw.就咁睇左樓主你果幾張圖,你啲文章應該都幾有趣 本來想撳入去你FACEBOOK睇多啲,點知你已經 DEACTIVE左
樓主會唔會仲有其他放文既地方

舊登大把
講真,前面巴打都算好温和
FB仲多人屌樓主
呢度起碼仲有人信樓主冇機心
只係蠢過豬
自視過高 好小家
樓主比人督爆就話鄺囝會反咬返佢抄襲 完美演繹跌落地拿返渣沙

聽到呢句笑左出黎

小氣到呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞