關於誤會鄺俊宇先生抄文一事

959 回覆
71 Like 1410 Dislike
今次樓主柒過柒姑碌+ 自視過高

咩撚野珀屍? 睇過? 睇過? 邊撚到珀? 冇人識你呀!

屈人個時就大大聲話 時間太近/ 字都唔改成句出
知道屌錯人仲死橕話 公度自在人心
食撚屎啦屌你老母

輸打贏要, 人地係度坐時光機抄你呀? 柒頭

樓主炒完即變過街老鼠
連登名 自貼 當無事啦
連登仔真係易呃

零判斷能力

有得批鬥鄺仔仲唔狗衝
負評多到

追唔到嗰邊正皮點算多
陰公
咁就可以摺埋個page lu

晨早摺咗啦
只係覺得 樓主除左神經過敏外冇做過任何野

易地而處 將心比心 我相信自己都會咁諗

唔係話呢個行為係岩 但樓主既缺點最多都係魯莽 想表達自己鬱結同難受

而呢個好大可能係樓主第一個屬於自己有呢種規模既故事,所以想突出(5萬字)

咁樣比人放大佢既過錯,你話我大愛左膠都係,我實在不敢苟同連登仔咁樣既態度

正評比樓主承認過錯
連登仔真係易呃

零判斷能力

有得批鬥鄺仔仲唔狗衝

一日最衰都係鄺囝得罪連登仔
樓主柒左後聲明:我從來冇睇過鄺先生既文章 所以今次無意中見到就以為係同比賽有關 誤會左鄺先生

本身屈鄺仔既post:本來我早知道鄺囝係評審,而且考慮到愛情故事既市場銷路比較穩定,所以一向偏好寫懸疑故事既我,今次用愛情故參賽,而且內容加入大量金句,目的就係想吸引到評審 (尤其是愛情作家鄺囝) 既注意。但我勢估唔到,我既心血竟然會比人咁樣踐踏,比人當係用完即棄既condom咁用.....

你條垃圾 前言不對後語
又話想引起愛情作家鄺仔注意 仲特登作多d金句

轉頭又話無睇過鄺條任何文章?

咁撚仆街都有?

不要再鞭了
樓豬對腳紅哂啦慘慘豬
樓主柒左後聲明:我從來冇睇過鄺先生既文章 所以今次無意中見到就以為係同比賽有關 誤會左鄺先生

本身屈鄺仔既post:本來我早知道鄺囝係評審,而且考慮到愛情故事既市場銷路比較穩定,所以一向偏好寫懸疑故事既我,今次用愛情故參賽,而且內容加入大量金句,目的就係想吸引到評審 (尤其是愛情作家鄺囝) 既注意。但我勢估唔到,我既心血竟然會比人咁樣踐踏,比人當係用完即棄既condom咁用.....

你條垃圾 前言不對後語
又話想引起愛情作家鄺仔注意 仲特登作多d金句

轉頭又話無睇過鄺條任何文章?

咁撚仆街都有?

唔係話呢個行為係岩 但樓主既缺點最多都係魯莽 想表達自己鬱結同難受

而呢個好大可能係樓主第一個屬於自己有呢種規模既故事,所以想突出(5萬字)

咁樣比人放大佢既過錯,你話我大愛左膠都係,我實在不敢苟同連登仔咁樣既態度

正評比樓主承認過錯

我地幫緊樓主,做得作者遇左俾人批評,所以請一切屌柒樓主

正評比樓主承認過錯

柒成咁唔笑得呀

正評比樓主承認過錯

你去睇返原post樓豬見到鄺囝舊文之後咩回應先啦
公道自在人心啊, 轉個頭會被鄺囝話返佢抄自己啊

正評比樓主承認過錯

我地幫緊樓主,做得作者遇左俾人批評,所以請一切屌柒樓主

冬雨極似樓主

正評比樓主承認過錯

做錯事認錯唔係應份
公你老母道你老母自在人心咩
哪兒來的自信,睇到自己咁高
收皮啦垃圾

正評比樓主承認過錯

無啦,樓主仲係女人,實比連登仔啄死
屌,乜撚野事啊on99
睇完你原post都覺得果句野好撚大路姐
咁都算抄 ?自視過高
以為得自己先作到果句野

打句咁既叫春句子當正自己創左d咩金句咁 呢d 19野大把mk諗到啦

Agger
其實喺我初中mk年代嗰陣,求其搵個同學既xanga, msn都有一大拃呢啲句子....

利申不嬲都睇唔起呢啲叫春文作家(middle, 鄺囝, 甚至係樓豬...)
成撚日以為自己思維獨特眾人皆醉咁撚樣,其實講既嘢同你阿媽係女人無分別

正評比樓主承認過錯

某程度上認同你,但搵倒鄺囝舊文佢第一個所謂既「認錯post」,態度係好差,仲咩公道自在人心,又話事情會發展到佢抄鄺囝

如果一開波衰左就有宜家呢個聲明,咁成件事好好多,大家咪得啖笑
睇左原POST,

咁都叫連登仔炒車? 第一頁已有人質疑喇 (唔計係唔係都叫人唔好跟車太貼既花生友)

樓下,經一事蔡一智喇, 拎連登仔出手有代價,下次最好自己私下做野無反應之後先出post
樓主認左錯算係咁啦
樓主係柒 但係逼到人del page 唔再寫故分享比人睇好似唔係咁好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞