關於誤會鄺俊宇先生抄文一事

959 回覆
71 Like 1410 Dislike
識樓主個巴打鐘珀盈係咪佢真名?

珀=碧?
盈=瑩?

九估

等睇d自稱出版社職員唔覺爆響口
呢d咁既垃圾叫春句子求其搵個中學雞mk妹都識寫啦

仲話決賽

係淘汰垃圾決賽

feel到有人要炒第2次

可能決賽都有首輪 咁多作品

咁世界盃入圍到決賽周都叫決賽既,你咁講都得

我見決賽都咁多作品
應該出版社再篩一篩先比評審?
其實樓主係咪覺得你D垃圾句子好有價值
要幾撚肉鳩麻先寫得出果D嘔心既文字

唔準你咁話鄺仔

鄺囝風=首輪淘汰
原post留左正皮但唔知咩事嘅可以入嚟 啱啱開左個整合 比大家重溫炒車一刻

[連還炒車] [整合] 鄺囝好似抄襲左我份小說比賽參賽作品... (2)
https://lihkg.com/thread/291087/page/3?ref=ios
求正面圖
講真,就算真係睇完你先寫出來,都無咩大不了

李賀:衰蘭送客咸陽道,天若有情天亦老
石延年:天若有情天亦老,月如無恨月常圓
元問好:天若有情天亦老,世間原是無情好
毛澤東:天若有情天亦老,人間正道是滄桑(雖然呢句唔知做乜鳩)

老老柒柒,文壇嘅嘢本身就係咁,好聽啲就係互相inspire,難聽就天下文章一大抄

何況就得個一句完全無文學價值嘅垃圾比人炒,你就屌晒鬼?

珀=碧?
盈=瑩?

九估

真名就唔講啦 無謂做到咁盡
佢依家好傷心 人都唔見埋 周圍啲朋友搵緊佢

珀=碧?
盈=瑩?

九估

好撚慘

珀=碧?
盈=瑩?

九估

好撚慘

應該捐翻入老母個閪度了
六月之星

珀=碧?
盈=瑩?

九估

好撚慘

無撚左成個page個下

應該hide左啫

珀=碧?
盈=瑩?

九估

柒左都算 仲要講句公道自在人心
樓主人蠢又自視過高 唔值得同情或者為佢辯護 宜家搞到咁柒怪就怪自己智商低啦

珀=碧?
盈=瑩?

九估

柒左都算 仲要講句公道自在人心

屈左人仲要好傷心?定柒到搵㝫捐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞