關於誤會鄺俊宇先生抄文一事

959 回覆
71 Like 1410 Dislike

樓主 我點都十卜你

既然係咁,我都原諒樓主了

more

我都十卜樓主 成班柒頭 人地MR.都證明左時光機GE存在啦 樓主係岩GE
BTW 一間有正面我驚又炒車

背多分行出街大把啦

屌 我識樓主 唔好睇正面 會好失望

圖呢

樓主 我點都十卜你

more

我都十卜樓主 成班柒頭 人地MR.都證明左時光機GE存在啦 樓主係岩GE

背多分行出街大把啦

有ig嗎?
支持,先唔好理鄺俊宇
但自己柒左肯出Post道歉,值得支持
雖然係柒,但願意公開承認自己錯係唔客易既事,
經一事蔡一智咪算,巴絲們放過樓主啦
雖然係柒,但願意公開承認自己錯係唔客易既事,

幾個鐘前有人口氣好大 一兩日咪又沉
雖然係柒,但願意公開承認自己錯係唔易既事,

樓主 我點都十卜你

more

背多分行出街大把啦

明明就想自私食
真小人偽君子- 珀屍

屌人無病呻吟好煩, 點知自己創作既野同人地一樣, 即係自己都無病呻吟好煩啦

仲要上綱上線屈係FACEBOOK唔公平係因為fb已經係人地地頭
而漠視整件事既真相

到比人踢爆仲要死橕, 好撚嘔心

紅線, 明明係樓主自己小人之心去屈人抄野 ; 人地都冇諗過要屈你, 你已經判定人地會屈番你轉頭, 根本心胸窄到仆街

當初樓主見人地出文時間比佢遲, 就咬定人地係抄佢野
到發現人地出文時間比樓主早, 樓主又話人地會屈番佢轉頭
屌你老母, 你贏撚哂, 輸打贏要到咁撚樣

呢位手足都幾撚激動

真係仆街
唔好畀佢有得翻身
推到所有香港出版社都唔會幫佢出書
1. 「我不再需要地圖」係全抄Twilight 中文版《暮光之城》其中一句。
2. 「我們自己走出來的路」意義上是抄魯迅的。
3. 「能欣賞的風景」是全抄陳綺貞的《小步舞曲》
4. 就連「幸福從來沒有定義」,都可在網上其中一篇2012 年既網誌找到。

From fb comment

痴撚線

呢個comment應該要置頂

屌你短短一段抄咁撚多

咁五萬字呢
1. 「我不再需要地圖」係全抄Twilight 中文版《暮光之城》其中一句。
4. 就連「幸福從來沒有定義」,都可在網上其中一篇2012 年既網誌找到。

痴撚線

呢個comment應該要置頂

乜野黎

樓主 我點都十卜你

more

背多分行出街大把啦

你再唔post我識你老母添呀
岩岩響隔離post講完唔覺有抄
就睇到呢個post
只可以講樓主要謙虛d
唔好覺得自己寫出黎既野好unique
人地寫一樣既野=/=抄你
我諗google 幸福由自己定義 應該出到幾千篇差唔多既文章

樓主 我點都十卜你

呢張相好熟口面,喺高登見過... 有絲打post過出嚟但唔記得咗叫咩名。
就睇到呢個post
只可以講樓主要謙虛d
我諗google 幸福由自己定義 應該出到幾千篇差唔多既文章

搜尋結果第二就係
(post唔到圖 今日好似壞壞地 )

樓主一小段 已經
果然你係咩人就會想像其他人都係一樣

不能想像個五萬字抄佐幾多篇其他人嘅文
樓主頭先已經嬲到癲

呢家會點

我真係嬲到癲啊

人嚟,同我大大力鞭!

就睇到呢個post
只可以講樓主要謙虛d

搜尋結果第二就係
(post唔到圖 今日好似壞壞地 )

我都係 仲以為我部機虧
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞