關於誤會鄺俊宇先生抄文一事

959 回覆
71 Like 1410 Dislike
打到人冚家剷都係道個歉就夠,真係世界和平呀
上個post炒完車都仲有四百幾人正皮

係900個

屌啲正皮仲越嚟越多
後面大把人仲炒緊車

見倒白鴿黨喎,禁入去,正評,然後上一頁。

咁就千幾個正評,in 連登仔 we 7

上個post正皮不斷上升 炒車繼續 [/size=6]

係900個

屌啲正皮仲越嚟越多
後面大把人仲炒緊車

上個post正皮不斷上升 炒車繼續 [/size=6]

最後果張
死撚左佢啦屌
原完開左道歉post
咁唔追擊你喇
重點係樓主正面相,你地錯哂重點

係900個

屌啲正皮仲越嚟越多
後面大把人仲炒緊車

笑到仆街

700個正評果陣已經有晒證據發現炒車,然後正評直升到千5
好彩我係比左負評
道歉post先比正評
死撚左佢啦屌

其實樓主(本身)真係好嬲好唔開心
佢辛辛苦苦寫左五萬幾字
參賽果段時間食唔好訓唔好
為既就係為「成為作家」呢個夢想努力

最後竟然見到自己既文字用其他人個名,出現係網絡

真實案例

係900個

屌啲正皮仲越嚟越多
後面大把人仲炒緊車

笑到仆街

700個正評果陣已經有晒證據發現炒車,然後正評直升到千5
好彩我係比左負評
道歉post先比正評

前面個七百都算
後面個八百個
扣除埋假膠引伏
都仲有堆柒頭
樓主正on9

邊到有正面相
幾多車連還炒?
幾多車連還炒?

700+800幾 (仲live緊)
幾多車連還炒?

1500架,應該陸續有來
幾多車連還炒?

1500架,應該陸續有來

就嚟1600 一入有多四架
只係覺得 樓主除左神經過敏外冇做過任何野

易地而處 將心比心 我相信自己都會咁諗

唔係話呢個行為係岩 但樓主既缺點最多都係魯莽 想表達自己鬱結同難受

而呢個好大可能係樓主第一個屬於自己有呢種規模既故事,所以想突出(5萬字)

咁樣比人放大佢既過錯,你話我大愛左膠都係,我實在不敢苟同連登仔咁樣既態度

正評比樓主承認過錯

我地幫緊樓主,做得作者遇左俾人批評,所以請一切屌柒樓主

作為一個作者,你應該知道樓主寫既野係幾咁大路,尤其鄺囝仲要係呢方面既專家。
係炒文事廢之後,佢既然連係google search 鄺囝+幸福 都無就屌人?
你都係一個文人,知道比人屈炒文既後果可以幾嚴重,可況鄺囝更加係一個立法會議員
如果柒左之後係連登認句錯,比人鞭下都話有問題既,佢除左del左佢個fb pages之外仲有咩後果要承擔?
難道你覺得鄺囝真係會告佢?其實就連佢del fb page都只係逃避緊現實需要承擔既責任

你講得都有道理,受教了
我唔應該因為同情樓主而偏頗佢嘅行為帶嚟嘅後果

不過都係果句,有苦自己知

我唔係文人,我唔知你地成名前一個fb page幾有價值
但實做現時為止樓主都係損失左一個fb page同一個連登既新ac,但如果佢成功左為佢帶來既絕對係無可比擬既價值。就失算依家失敗左,過一排用新fb page同新ac繼續發展,舊故事同舊讀者依然屬於佢,仲邊會有人知道曾經發生過一件咁既事而怪責佢

我都唔係文人 ,我只係一個經歷過創作歷程,但連發表都冇勇氣既九流角色,我只係站在創作角度同情樓主,而忽視左係其他更現實既方面所帶來既問題

係我諗得唔夠全面 唔好意思
等比人告

邊到有正面相

有冇人有呀
雖然樓主錯
可能仲影響到人地聲譽
但都唔撚洗咁講野掛
幾萬字作品比你地講到狗屎垃圾
881晴朗都中伏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞