關於誤會鄺俊宇先生抄文一事

959 回覆
71 Like 1410 Dislike
雖然樓主錯
可能仲影響到人地聲譽
但都唔撚洗咁講野掛
幾萬字作品比你地講到狗屎垃圾

樓主身形睇落很正,屌絲們又點會放過她。
思古井呢種人都沒受到這種程度的惡言相向。

樓主身形正 幾惡言都大把狗公捧
思古井人柒智弱
連登仔還是很理智有同情心的

你不斷求樓豬正面相,難到你是其中一個狗公?

好撚肉9酸

沒有鍾的文章呀柒頭
冇人識你呀屌你老母
圍都入唔撚到呀垃圾
邊撚到個珀屍呀? 打5萬字出黎把撚呀, 咪撚浪費網路資源啦柒頭
[/quote]
其實寫文比賽邊有可能個個評審都睇過每份作品,人地有正職唔做淨係睇d參賽者作品咩
正路都係一人派幾份,之後一人再選一份然後先每個評審都睇
自己紅唔起就想拉埋人地落黎..典型大陸人心態

仲以為咩句子 幸福由自己定義..我中學作文都唔知寫過幾次 告埋我呀笨

出力鞭
樓主原po 一開始都話鄺囝疑似抄佢d文
碌落去小小 直頭屈鳩鄺囝一定係抄佢
屌你老母
做左花生友半日,見證連登仔態度180度轉變
自己紅唔起就想拉埋人地落黎..典型大陸人心態

仲以為咩句子 幸福由自己定義..我中學作文都唔知寫過幾次 告埋我呀笨

AGGER

抄人野仲想人格謀殺鄺俊宇

此人居心叵測,食碗面反碗底

沒有鍾的文章呀柒頭
冇人識你呀屌你老母
圍都入唔撚到呀垃圾
邊撚到個珀屍呀? 打5萬字出黎把撚呀, 咪撚浪費網路資源啦柒頭

其實寫文比賽邊有可能個個評審都睇過每份作品,人地有正職唔做淨係睇d參賽者作品咩
正路都係一人派幾份,之後一人再選一份然後先每個評審都睇[/quote]
珀珀寫嫁喎 更係爭住黎睇啦 即刻印翻十萬八萬份啦
嘔撚柒心屌你老母奶閪啦你
我呢d句子俾人用可唔可以話人抄襲?

佢見有人支持佢呀嗎

炒車個班一早潛左啦
笑撚左,不過點柒都好 我都十卜樓主 , 可以留聯絡資料同你做fd 子嗎?

日劇 東京白日夢女(東京タラレバ娘) 嘅呢一幕一定係抄樓主啦

套劇今年三月播完
食屎啦屌你老母
柒到唔敢睇 btw鄺仔你寫撚夠未
鄺仔fb出咗文回應

佢見有人支持佢呀嗎

樓主咪就係偽善係度個位

到比人踢爆左鄺囝出文先
仲要覺得鄺囝一定會屈番樓主轉頭

究竟平時做幾多陰質卑鄙下流野先會咁諗

炒車個班一早潛左啦

癡線 入左廠點出post啊 你撞完車出比我睇
比賽作品俾評判抄完名成利就 呢d事真係唔出奇
不過唔會發生係樓主身上
呢d 句子我老母都寫得出啦,得個一兩個詞語相同就話抄 人唔笑狗都吠啦 垃圾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞