老豆原來中咗胰臟癌…

659 回覆
1482 Like 23 Dislike
我爸照超聲波意外發現胰臟癌,同樓主家人一樣,發現個陣肝都已經有
可能已經有好多人俾意見你,食咩唔食咩,睇咩中醫試咩療法個d。過來人分享係病人感受係最重要,有咩想食想做趁做到就陪佢一齊完成心願啦,保持生活品質應該係首要考慮,醫唔醫得到存活幾耐大家心知唔係重點.... sorry講得負面但俾假希望你對件事無咩幫助
你同屋企人都take care,照顧者唔容易,好好珍惜呢段時間
帶佢睇醫生,我老竇都係咁

瞓覺係因為胃潰瘍,慢慢失血搞到貧血,令到個人好攰

後尾檢查到係有胃癌,點都去照胃鏡先
係咪公立醫院檢查?睇過私家價錢好貴
係 私立好在唔洗等咁耐
多謝巴打本身佢早5-6年個胃做過切腫瘤手術 醫生叫佢每年要照胃鏡 佢照過2次之後就冇照 前排話幫佢約照胃鏡 跟住佢又話等多幾個月先照真係唔明佢
take care
成班on9 仔睇tvb屌你老母
成班on9 仔睇tvb屌你老母
想問下佢第幾期, 但做得到手術應該都早期?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞