【甜故】(賤格金融才俊)<我生活什麼都不缺,缺嘅係一個女嫞>

1001 回覆
409 Like 77 Dislike
下一氣會係10月28號出
下一氣會係10月28號出

今晚有。啱啱落機😭😭
I'm ready I'm ready
我沉住氣、深呼吸一下、吞左啖口水,強逼自己若無其事繼續曬太陽。見到阿玲如此雪白嘅皮膚被太陽曬個正,不禁有啲擔心。怕佢之後會甩皮,我便問:
「你有冇搽太陽油呀?」
「緊係有啦,出門口前已經成身搽哂啦」
「咁早搽?」
「之前睇電視話要曬前半個鐘已經搽,等皮膚吸收左先有效架~」
「你唔怕黑咩?」
「怕架,但係難得離到,點都要同陽光玩遊戲啦~哈哈哈哈...如果因為怕黑就唔去沙灘好可惜喎,你唔覺咩?」
「啱呀~不過好多香港土生土長嘅女仔唔係咁諗架嘛」
「咁好可惜啫….不過甩皮我就唔想喇~啱啱出左汗,都係補番啲太陽油好啲」
說畢,阿玲就拎出太陽油幫自己搽起上離。望住佢仔細、均渾地搽,胸脯隨之震動起上離。然後,阿玲就伸手喺自己雙乳上塗搽上太陽油。汗水同太陽油嘅融合,令阿玲嘅乳房喺太陽嘅映照下閃閃發亮,但仍然半條毛都睇不到。就喺我比佢完嘅肌膚攝住了神嘅時候,阿玲問:
「可唔可以幫我搽渾啲個背脊?」
「哦….哦…可以呀」
我全神貫注地幫阿玲搽背脊,半粒黑頭半粒豆豆都冇,同廣告見到嘅模特兒一樣完美,皮膚滑溜到我愛不惜手。
「得未呀?」阿玲問
「差…差唔多喇….ok喇」我回答
搞掂之後,阿玲轉身說:
「唔該哂」
依一個轉身微笑,淺啡色嘅頭髮著風飄逸著,將我深深吸引住
「曬一陣我地去游水咯?」阿玲提議
「好…好呀」
閱女無數嘅我做咩事?竟然….竟然比個細路女吸引到?一定係我近排少出去識女仔…唔係…唔係因為咁…只不過阿玲實在太完美….完美到我都抗拒唔到

同阿玲遊左陣水,我地就著番件面衫去爬山,往嗰個好出名嘅崖出發。
往崖走嘅「路」跟本唔係路,沿途都要用手抓樹、用手平衡,要喺石頭與石頭之陝少嘅空間搵位放腳前行一啲都唔簡單。
「你行前面啦,如果你跌落離我都可以接住你」我同阿玲說
「好啦,你接得住先好呀」阿玲說
「第二個可能唔得,你咁瘦,實冇問題」
「好啦」
好不容易,我地終於行左一大半,但前嘅路更斜、更多石。我心裡千萬個不願意往前行,但阿玲話得要去,我都要硬住頭皮繼續。可能同尋日落過雨嘅關係、加上靠近溪澗,石頭一係濕滑、一係就佈滿青苔。
「嘩,好跣呀」
「係呀,你小心行呀」
說時遲、那時快,阿玲失去平衡,往後一傾,我唔知係咪孫悟空上身,反射反應快到我都意想唔到。右腳往後踏一步企穩馬步,雙手同時遞出準備接實阿玲。不過,點快都唔及地心吸力快,雙手趕唔切拓住佢背脊,情急之下我只求捉實阿玲為先,等佢唔同跌倒。我用力一抓,我成功捉住阿玲,即刻淡定落離。
「你冇事呀嘛?」
「冇….冇事…」
明明冇事,但阿玲望落相當尷尬,定過神離先意識得到,原來….原來…我正抓著阿玲的胸脯。阿玲對波軟軟的,大小剛好,比手掌大丁點,而阿玲心跳快到好似要跳出離一樣。
「哦…你…你冇野就繼續行啦」我鬆開手
原本我都係陪阿玲嘅心態行山,自從剛才摸左阿玲個胸之後,喺後面作為護花者嘅我忍唔住望住佢個屁股。望住佢兩揩肉係度上下擺動,望到我色心起又起。唔望住佢,又怕佢又跌親,我可以點….

上到去嗰個有名嘅崖,周圍都係洋鬼子、高矮肥瘦乜都有,但係個個洋妞對波都鬼死咁大。一個個爬上崖排隊跳水
「嘩!好正呀!你敢唔敢跳呀?」
「一個二個跳完都冇事,我敢架」
「我好想試呀,但唔知上到去會唔會好驚」
「我陪你跳囉 you jump I jump 哈哈哈」
「你唔係好少睇戲架咩?依句都識?」
「Titanic太出名啦,我都睇過嘅」
「你講起Titanic呢,咪有個scene男女主角走左入架車親熱嘅~」
「好似係」
「我細個唔知佢地喺度做咩啦,覺得佢地好傻焗到架車個窗都有霧氣都唔走番出離」
「哈哈哈」
「咁你依家知佢地做咩架啦何?」
「緊係知啦!」
「你知佢地做咩,但係至於點做….你一定唔知,拖都未拍過」我心諗
「依度啲鬼妹個個都身材咁好,我會唔會唔好除件面衫好啲呀?」
「痴線啦,你睇下粉紅色比堅尼、金毛嗰個幾肥!咪又係咁著!」
「咁佢地個個都有前有後,我又唔係….」
比著其他香港女仔早就除衫叫條仔幫自己影多一輯女神照,但阿玲冇,明明身材比例已經係完美,都冇因而自滿,反而怕被鬼妹嘅乳量比下去。依種咁謙咁純嘅女仔喺邊度搵?
「放心啦,最緊要自己享受嘛,理得佢地咁多咩?」
我由細到大到係依種人,我鍾意做咩就做咩,我話要咩我就一定要得到。除左工作上一啲表面野要包裝之外,我跟本唔顧人地睇法同感受,所以阿玲依個顧慮對於我離講係多餘,更何況佢身型一啲都唔失禮。
阿玲除左件衫,驕人嘅身材再一次喺我面前呈現,諗諗下簡直就係幼腰版綾瀨遙….
「你係咪想跳呀?你上去先啦!」我問
「你唔陪我嗱?」
「我淨間陪你啦,我想拍低你跳依個moment」
「我怕上到去驚喎~」
「你照上去先,如果到時驚咪唔好跳囉,你揮手叫我上離陪你咪得囉」
「好啦~」
阿玲一步步小心翼翼地爬上去個崖,去到差唔多跳水嘅位置,有幾個飲醉左酒嘅鬼佬走埋阿玲身邊禧皮笑臉、手舞足蹈、口噏噏,有個仲過份到伸身攬住阿玲條腰。遠看阿玲不知所惜,但又唔識得拒絕,我係崖下睇到眼火爆,但依家冇錢喺身,又得我一個人,點算好呢?…..
加速啦
我懷疑樓主其實想棄po
我懷疑樓主其實想棄po

青頭K 近排咩事咁燥呀?👉🏻👈🏻
唔好停
我懷疑樓主其實想棄po

我上次都講過佢想棄故 然後佢鬧我 所以我諗佢唔會棄故嘅
唔準停
完。
必須停
我見你呢度停 除哂褲以為有得J 點知得個吉 就真係眼火糠

我是來留名的
追左好耐,寫得好吸引,不過真係愈黎愈慢
btw雖然我覺得劇情唔錯,不過開始離題,主線由賓賓轉移左去阿玲度,由情色小說變左做愛情小品,不過都會繼續支持!

個故仔要有啲conflict先好睇架嘛,你信我啦 有關係架,唔係愛情小品
追左好耐,寫得好吸引,不過真係愈黎愈慢
btw雖然我覺得劇情唔錯,不過開始離題,主線由賓賓轉移左去阿玲度,由情色小說變左做愛情小品,不過都會繼續支持!

個故仔要有啲conflict先好睇架嘛,你信我啦 有關係架,唔係愛情小品

新讀者留名

可能之後主角同阿玲一齊咗, 但又keep住同阿Sue嘅淫亂關係, 最後俾阿玲揭發sad end完場

其實留言最主要係希望樓主玩大佢寫主角阿玲阿Sue 3P, 同埋寫主角破阿玲處時寫得詳細一啲
又再推
得閒又推多推
你估唔到我又黎推掛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞